Nyerj egy Vespát a PLER-rel!

Legyél a PLER törzsdrukkere, és nyerj egy Vespa Primavera 50 4T típusú robogót!
Legyél a PLER törzsdrukkere, és nyerj egy Vespa Primavera 50 4T típusú robogót!

Mi a teendőd?

Vásárolj bérletet, vagy az alábbi négy hazai bajnokiból legalább háromra belépőt:

PLER-Budapest – HSA NEKA (10.13., 18.00)
PLER-Budapest – OTP Bank-Pick Szeged (10.28., 18.00)
PLER-Budapest – Carbonex-Komló (11.17, 18.00)
PLER-Budapest – Balatonfüredi KC (12.02., 18.00)

Töltsd fel a bérlet vagy a már meglévő három jegy sorszámát, és add meg az adataidat erre a linkre kattintva legkésőbb 2023. december 3-án, vasárnap, 16 óráig! Ha jegyekkel játszol, kérünk, hogy ne egyesével, hanem egyszerre töltsd fel a három mérkőzés belépőjének sorszámát! Őrizd meg a bérletet/jegyeket, és várd meg a sorsolást!

A játékosok között egy darab, Vespa Primavera 50 4T típusú robogót sorsolunk ki 2023. december 4-én, hétfőn. A nyertest a megadott telefonszámon és e-mail címen értesítjük.

Játékban jogosult részt venni minden magyar állampolgárságú, magyarországi lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött nagykorú, cselekvőképes személy.

Minden további részlet a játékszabályzatban, ide kattintva olvasható. Bármilyen jellegű kérdést a nyeremenyjatek@plerbudapest.hu e-mail címen várunk.

A HSA NEKA elleni bajnokira előzetes jegyvásárlás szerdán és csütörtökön 16 és 19 óra között a BUD Aréna pénztárában lehetséges. Minden hazai mérkőzésre a találkozó hetében lehet csak belépőt vásárolni előzetesen és a mérkőzés napján a BUD Aréna pénztárában. A bérlet ára 25.000 Ft, és ugyancsak a BUD Aréna pénztárában vásárolható meg a hazai mérkőzések előtti, meghirdetett napokon vagy a mérkőzés napján, legkorábban két órával a kezdés előtt. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy egyelőre csak készpénzes és helyszíni vásárlásra van lehetőség! Köszönjük a megértést!

Figyeld folyamatosan Facebook-oldalunkat és Instagram-oldalunkat, ahol friss hírekkel jelentkezünk minden egyes mérkőzés, így a játékban részt vevő bajnokik előtt is.