Visszavágni a Balaton-parton!

Vasárnap a HSA NEKA együtteséhez látogat a PLER-Budapest a férfi kézilabda-bajnokság soron következő fordulójában.
Vasárnap a HSA NEKA együtteséhez látogat a PLER-Budapest a férfi kézilabda-bajnokság soron következő fordulójában.

Van miért visszavágnunk Sótonyi László együttesének, ugyanis a két csapat őszi bajnokiján a balatonbogláriak végig vezetve nagy fölénnyel, hét góllal nyerni tudtak, miután átrohantak rajtunk a BUD Arénában. Ezt a nagy tempójú játékot kell lelassítanunk, vagy legalábbis megtalálni rá az ellenszert vasárnap.

Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a NEKA hazai pályán rendkívül veszélyes ellenfél: megverte már a Balatonfüredet, a Gyöngyöst, a Komlót és a kis Veszprémet is. Ugyanakkor, ha még szeretnénk életben tartani a bennmaradásról szőtt álmainkat, akkor muszáj nyernünk. Mindössze négy pont választja el a két csapatot a tabellán, így egy győzelemmel két pontra megközelítenénk őket.

A balatonboglári fiatalok a héten szintén pályára léptek a Magyar Kupában, és nem kis bravúrt végrehajtva nyerni tudtak Budakalászon, ezzel bejutottak a négyes döntőbe. A kiváló formában lévő NEKA tehát a vasárnapi mérkőzés abszolút esélyese, de nagyon bízunk abban, hogy a Lepsényi Sándor és Tamás Ádám vezette csapatunk új lendületet kapott, és ezzel meglepetést tud okozni.

Klubunk vasárnap, 15 órakor ingyenes szurkolói buszt indít Balatonboglárra – jelentkezni Pásztor Zsoltnál lehet a +36706770714-es és a +36304967469-es telefonszámon.

Férfi kézilabda NB I, 19. forduló:
HSA NEKA – PLER-Budapest
Vasárnap, 18.00, NEKA-csarnok, Balatonboglár