Veszélyes ellenfél érkezik a BUD Arénába

Ne tévesszen meg senkit, hogy a sereghajtót látjuk vendégül, a kisebbik veszprémi csapat igenis komoly ellenfél lesz!
Ne tévesszen meg senkit, hogy a sereghajtót látjuk vendégül, a kisebbik veszprémi csapat igenis komoly ellenfél lesz!

Nem kérdés, hogy kiváló formában várjuk a Fejér B.Á.L.-Veszprém elleni, szombati bajnokit, hiszen az új edzőpáros érkezése óta csak a Szegedtől és a Fraditól kaptunk ki a bajnokságban, a „fogható” meccsek közül egyaránt hoztuk idegenben a NEKA és a Komló, itthon pedig a Budakalász elleni csatát is, így elmozdultunk a kieső zónából. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy meg is menekültünk, viszont a saját kezükben van a sorsunk. Úgy számolhatunk, hogy a hátralévő három mérkőzés (kis Veszprém és Csurgó itthon, Balatonfüred idegenben), ha kettőt hozunk, akkor vélhetően meghosszabbíthatjuk a bennmaradást. Az első állomása ennek a hajrásorozatnak szombaton lesz, amikor papíron a legkönnyebb, ám pont ezért talán a legnehezebb mérkőzés vár ránk.

A veszprémiek már biztosan búcsúztak az élvonaltól, és többek között ez az, ami olyan veszélyessé teszi őket, hogy teljesen tét nélkül, felszabadultan játszhatnak. Az elmúlt hetekben is rendkívül szoros meccseket vívtak, csupán egy góllal kaptak ki Komlón, kettővel a Balatonfüredtől és hárommal Csurgón, tehát nagyon oda kell figyelnünk, hogy itthon tudjuk tartani a létfontosságú két pontot.

A két csapat őszi mérkőzése nagyon sima volt, 11 góllal nyertünk, ám ebből nem szabad kiindulni, mert az egyik legrosszabb meccsét játszotta a veszprémi gárda, mi pedig az egyik legjobbat. A szombati egy teljesen más csata lesz, és itt is nagyon nagy szükségünk lesz szurkolóink biztatására, hogy meg tudjuk csinálni együtt a csodát!

Férfi kézilabda NB I, 23. forduló:
PLER-Budapest – Fejér B.Á.L.-Veszprém
Szombat, 18.00, BUD Aréna

Jegyárak:
2.000 Ft – felnőtt
1.600 Ft – felnőtt BP18 alkalmazással
1.000 Ft – diák, nyugdíjas

Előzetes jegyvásárlás csütörtökön és pénteken 16 és 19 óra között a BUD Arénában.