Vállalható vereség Szegeden

Tízgólos vereséggel zárta a PLER-Budapest a szegedi túrát – fiataljaink nagyon sokat játszottak.
Tízgólos vereséggel zárta a PLER-Budapest a szegedi túrát – fiataljaink nagyon sokat játszottak.

Férfi kézilabda NB I, 21. forduló:
OTP Bank-Pick Szeged – PLER-Budapest 38-28 (23-13)
gólszerzők:
Markez 6, Holdosi 5, Simotics 4, Bak 4, Sunajko 3, Fekete 2, Fodor 2, Zalai, Groff

A sérült Alan Javor mellett több kulcsjátékosunknak is pihenőt adott a Lepsényi Sándor, Tamás Ádám edzőpáros, így nem volt keretben Kránitz Zoltán, Bozo Andjelic, Tóth Ádám és Vízler Máté sem. Ott voltak viszont fiataljaink, és bemutatkozott a PLER-ben Vuk Lakicevic is.

Kiválóan indítottuk a mérkőzést, Takács Ákos remekül védett, a 15. percig fej-fej mellett haladt a két csapat, amikor a Szeged sort cserélt. Ezt követően, 8-7 után Bánhidi és Frimmel vezetésével egy 8-2-es sorozattal elmentek a hazaiak, a szünetben tíz gól volt a két csapat között. (23-13)

A második játékrészben jóval bátrabban játszottunk, a hosszú idő után lehetőséget kapó Holdosi Bence abszolút élt a bizalommal, 5/5-tel kezdte a játékrészt. Rajta kívül újra Mitar Markez, valamint Ignacy Bak nyújtott még kiemelkedőt támadásban. Továbbá fiataljaink: Borsos Máté, Várszegi Csongor, Fekete Ádám és Zalai Balázs is felszabadultan, jól kézilabdáztak a második félidőben, amelyet sikerült döntetlenre hoznunk, így egy teljesen vállalható, tízgólos vereséget szenvedtünk.

Legközelebb, április 17-én, szerdán, 18 órakor a Ferencvárost fogadjuk a bajnokságban.