Sztraka Dani hazatért!

A saját nevelésű Sztraka Dániel kölcsönben a PLER-Budapestben tölti a következő NB I-es szezont.
A saját nevelésű Sztraka Dániel kölcsönben a PLER-Budapestben tölti a következő NB I-es szezont.

A még mindig csak 20 éves irányító a PLER-ben nevelkedett, a kerületben nőtt fel, mielőtt két éve a NEKA-hoz igazolt volna azért, hogy NB I-ben játszhasson. Itt két kiváló szezont futott, hiszen az első évében 24 bajnokin 84 gólt lőtt, ezzel a nyolcadik helyen végzett csapat második legjobb gólszerzője volt, majd az elmúlt idényben a NEKA házi gólkirálya lett a 25 NB I-es mérkőzésen szerzett 89 góllal. Emellett a junior válogatottban is részt vett világ- és Európa-bajnokságon is, nem csoda, hogy a Tatabánya két évre szerződtette őt, viszont rögtön kölcsön is adta a PLER-Budapestnek.

„Örülök, hogy visszatérhettem nevelőegyesületemhez, ahol tíz évet tölthettem el, mielőtt a NEKA-hoz szerződtem volna. Nagyon boldog vagyok, hogy újra a PLER színeiben játszhatok, és újra azokkal a barátokkal edzhetek nap mint nap, akikkel felnőttem” – utalt Sztraka arra, hogy ismét egy csapatban fog játszani Várszegi Csongorral, Fodor Martinnal és Fekete Ádámmal.

Börcsök Csaba szakosztályvezető tárt karokkal várta vissza korábbi játékosunkat. „Két éve is szerettük volna őt megtartani, de megértettük, hogy az NB I-ben szeretett volna játszani, és az idő őt igazolta, rengeteget fejlődött az első osztályban. Már akkor is mondtuk neki, hogy tárt karokkal várjuk vissza, nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét a PLER színeiben láthatjuk őt. Üdv újra itthon, Dani!”