Nem túlzás: sorsdöntő rangadó jön pénteken!

A PLER-Budapest a Carbonex-Komlót fogadja pénteken a férfi kézilabda-bajnokságban.
A PLER-Budapest a Carbonex-Komlót fogadja pénteken a férfi kézilabda-bajnokságban.

Együttesünk az eddigi kilenc forduló alatt csupán egy pontot szerzett, viszont most jönnek azok a mérkőzések, amelyeken elkezdhetjük gyűjteni a pontokat. A Komló sokáig a kieső helyen állt, de a legutóbbi két fordulóban két bravúros eredményt értek el: nyerni tudtak Csurgón és megverték a Tatabányát is, tehát egy bombaformában lévő ellenfél érkezik pénteken a BUD Arénába.

Viszont ha szeretnénk bennmaradni az első osztályban, akkor ezeket a mérkőzéseket hoznunk kell, szóval nincs mese, pénteken itthon kell tartani a két pontot, és erre a heti edzésmunka alapján minden esélyünk meg is van. Christian Dissinger és Bozo Andjelic érkezésével már a Ferencváros otthonában lejátszott bajnokin is látszott, hogy teljesen más tempóban kézilabdázunk, és a két új szerzemény mellett a csapattársak játéka is feljavult, így joggal bízhatunk abban, hogy megszerezzük első győzelmünket a bajnokságban.

Férfi kézilabda NB I, 10. forduló:
PLER-Budapest – Carbonex-Komló
BUD Aréna, péntek, 18.00

Jegyek:
Felnőtt jegy – 2.000 Ft
Felnőtt jegy aktív BP18 alkalmazás bemutatásával 20 %-os kedvezménnyel – 1.600 Ft
Nyugdíjas és diák jegy – 1.000 Ft

A bajnokira november 15-én és 16-án, szerdán és csütörtökön 16 és 19 óra között lehet előzetesen jegyeket vásárolni a BUD Aréna pénztárában. Amennyiben nem fogynak el a belépők, úgy a mérkőzés napján, a helyszínen is lesz jegyértékesítés – a pénztár 16 órakor nyit.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy technikai okok miatt egyelőre CSAK HELYSZÍNI ÉS CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉSRE van lehetőség.

Köszönjük a megértést!