NB I-es gólkirályt igazoltunk

Ivan Perisic visszatér Magyarországra, és a PLER-Budapestben folytatja pályafutását.
Ivan Perisic visszatér Magyarországra, és a PLER-Budapestben folytatja pályafutását.

Mitar Markez távozásával szüksége volt csapatunknak egy tapasztalt, gólerős jobbátlövőre, így szerződtettük Ivan Perisicet. A 34 éves montenegrói játékos legutóbb hazájában, a Lovcenben játszott, de hosszú éveket lehúzott a magyar bajnokságban a Cegléd, a Dabas és a Budakalász színeiben, így nem lesz számára új a közeg.

Perisic többször is 100 gól környékén termelt az NB I-ben, sőt, 2021-ben a 26 bajnokin szerzett 161 góllal toronymagasan megnyerte a gólkirályi címet, de végzett a második helyen is a góllövőlistán, és összesen több mint 1000 gólt felett jár már Magyarországon.

„Nagyon sok jót hallottam magáról a klubról, és azt is tudom, hogy kivételes szurkolótábora van, márpedig én nagyon szeretek úgy játszani, hogy van egy nyolcadik játékosunk is. Nagyon remélem, hogy a góljaimmal tudom majd segíteni a PLER-t a fejlődésben!” – nyilatkozta Perisic, aki egy évre írt alá.

Börcsök Csaba szakosztályvezető nagyon bízik új jobbátlövőnkben. „Ivan kiválasztásánál az is közrejátszott, hogy ismeri a magyar bajnokságot, és tud magyarul. Vezetőedzőnk, Lepsényi Sándor is jól ismeri, hiszen hét évig játszottak együtt, mint csapattársak. Bízom abban, hogy Ivan is beváltja a hozzá fűzött reményeinket, és a segítségével a PLER-Budapest is eléri a kitűzött célját!”