Marad a sikerpáros a kispadon

A PLER-Budapest meghosszabbította Lepsényi Sándor és Tamás Ádám szerződését, így jövőre is a fiatal edzőpáros vezeti a csapatot.
A PLER-Budapest meghosszabbította Lepsényi Sándor és Tamás Ádám szerződését, így jövőre is a fiatal edzőpáros vezeti a csapatot.

Lepsényi és Tamás márciusban, kieső helyen vette át a PLER-Budapest irányítását, és az utolsó nyolc fordulóban öt győzelmet aratva benntartotta a csapatot az NB I-ben. Börcsök Csaba szakosztályvezető szerint nagyon sokan tették fel neki a kérdést, hogy hogyan tovább az edzőpáros tekintetében.

„Bravúr kellett a bennmaradáshoz, amit remekül teljesített a Sanyi, Ádám páros, ezért nem is volt kérdés, hogy Saska Imre ügyvezetővel mindent elkövettünk annak érdekében, hogy továbbra is ők irányítsák a PLER Budapestet. A csodát elértük, és hiszem, hogy a 2024/2025-ös szezonban előrébb tudunk lépni. Ez egy más jellegű kihívást jelent a fiatal edzőknek, de én bízom bennük, a csapatban és nem utolsó sorban a páratlan szurkolóinkban”

Az időközben a SZISE női ifjúsági csapatával bajnoki címet szerző Lepsényi Sándor vezetőedző nagyon hálás klubunknak. „A tavaly átélt élmények után, meg igazából úgy egyébként sem volt egy pillanatig sem kérdés számomra, hogy ha igényt tartanak rám, akkor maradok. Nagy plusz töltetet ad az ember munkájához, hogy nap mint nap egy olyan klubért dolgozik, amely egyébként is szívügye, illetve amelynek egyébként is nagy szurkolója. Köszönöm a bizalmat! Ahogy eddig, úgy ezután is mindent meg fogok tenni, hogy a PLER a lehető legsikeresebb legyen.”

Tamás Ádám másodedző a PLER U18-as csapatával vezetőedzőként szerzett közben bajnoki aranyérmet, így ő is egy rendkívül eredményes szezonon van túl. „Az NB I-es bajnokság vége után a vezetőség szerette volna, ha folytatjuk a munkát Sanyival. Örülök neki, hogy bizalmat szavaztak nekünk, és a következő szezonban is tovább dolgozhatunk. Mindent megteszek majd, hogy a csapat minél jobban szerepeljen, és az utánpótlásunkból felkerülő fiatalok, minél hamarabb felvegyék a ritmust a felnőttek között.”