Lékaiék visszatérnek

A cím igaz, de csak egy mérkőzés erejéig, ugyanis szerdán a PLER-Budapest a Ferencvárost fogadja a férfi kézilabda NB I-ben.
A cím igaz, de csak egy mérkőzés erejéig, ugyanis szerdán a PLER-Budapest a Ferencvárost fogadja a férfi kézilabda NB I-ben.

Hét egykori PLER-nevelés: Lékai Máté, Balogh Zsolt, Pordán Bálint, Nagy Bence, Debreczeni Dávid, Borbély Ádám és Jakub Mikita is klubunk utánpótlásából került ki, most pedig az európai kupaporondon döntőért játszó Ferencváros játékosaként térnek vissza a XVIII. kerületbe. Nem kérdés, hogy a mérkőzés toronymagas esélyese a Fradi, amely ugyan háromnaponta mérkőzést játszik, ám a Szeged ellen pihentetni tudta számos játékosát, Lékai Máté például a legutóbbi két bajnokin sem játszott.

Pásztor István egyértelműen lenyilatkozta, hogy a Szeged és a Veszprém elleni bajnokit elengedik, és a szerdai, PLER és a szombati, Olympiakosz elleni mérkőzésekre összpontosítsanak. A Tatabánya Gyöngyöstől elszenvedett vereségével ráadásul a Fradi számára ismét reális cél lett a bronzérem megszerzése a bajnokságban, és mivel a Szeged és Veszprém elleni, BL-tempós meccsekből jönnek a zöld-fehérek, így senkinek ne legyen kétsége, hogy egy motivált, kiváló formában lévő ellenfél érkezik a BUD Arénába.

Szerencsére ez nálunk sincs másképp: a motiváció ugye abszolút adott, a jó forma is, a hangulat kiváló, amiben pedig ezen felül bízhatunk, hogy egyrészt több mint egy hete a Ferencvárosra készülünk, másrészt az esélytelenek nyugalmával, téttel ugyan, de nyomás nélkül, felszabadultan játszhatunk a várhatóan teljesen telt házas BUD Arénában. Márpedig egy ilyen szenzációs közönséggel a hátunk mögött bármire képesek lehetünk…

Férfi kézilabda NB I, 22. forduló:
PLER-Budapest – FTC-Green Collect
Szerda, 18.00, BUD Aréna

Jegyárak:
Felnőtt – 2.000 Ft
Felnőtt BP18 alkalmazással – 1.600 Ft
Diák, nyugdíjas – 1.000 Ft

Előzetes jegyvásárlás hétfőn és kedden 16 és 19 óra között a BUD Arénában.