Igazi vezéregyéniséget igazoltunk

A PLER-Budapest szerződtette az NB I egyik legtapasztaltabb kézilabdázóját, Dénes Jánost.
A PLER-Budapest szerződtette az NB I egyik legtapasztaltabb kézilabdázóját, Dénes Jánost.

A védekező specialista a Balatonfüredből érkezik, ahol négy szezont húzott le, előtte azonban 12 éven át a Tatabánya meghatározó kézilabdázója volt, hét évig a csapatkapitányi posztot is betöltötte az egyik legjobb magyar együttesnél.

„Azért választottam a PLER-t, mert egyrészt tetszik az a projekt, amit felvázoltak, másrészt a családom miatt fontos szempont volt Budapest is. Amiben csak tudom, segíteni fogom a klubot, hogy egy erős középcsapattá váljon” – mondta a közel 600 NB I-es mérkőzéssel rendelkező Dénes János.

Börcsök Csaba szakosztályvezető szerint új igazolásunk nagyon komoly segítségére lehet a PLER-nek. „Dénes Jani személyében egy olyan játékost igazoltunk, akinek az értékrendje nagyon közel áll hozzám, én is hasonlóképpen éltem-haltam a csapatomért, és mentem tűzbe a társaimért a pályán és azon kívül is. Nem véletlenül lesz valaki évekig a Tatabánya csapatkapitánya, ez sok mindent elárul róla. Pordán Bálint, Kemény Laci és Dénes Jani személyében most már három olyan karakterünk van, aki nemcsak, hogy össze tudja fogni a csapatot, hanem a fiataloknak is nagyon komoly iránymutatással tud szolgálni, és ez hosszú távon nézve is rendkívül hasznos lehet a PLER-Budapest jövőjét illetően.”

A sokszoros magyar bajnoki és Magyar Kupa-bronzérmes Dénes János két évre írt alá klubunkhoz.