Gólerős beálló érkezett

Deák Milán személyében egy fiatal, gólerős beállóval erősítettük meg keretünket.
Deák Milán személyében egy fiatal, gólerős beállóval erősítettük meg keretünket.

A 19 éves játékos Kecskemétről érkezik a PLER-Budapesthez, és hivatalosan is a felnőtt keret tagja lesz. Az elmúlt idényben 134 gólt szerzett az U20-as bajnokságban, de az NB I/B-ben is játéklehetőséget kapott, ahol 49 gólt lőtt. A 2021/2022-es serdülő bajnokságban 208 találattal gólkirály volt.

„Szerettünk volna egy olyan fiatal beállót igazolni, aki egyrészt még ifjúsági korú, másrészt aki tanulni tud a rutinosabb beállóinktól, Pordán Bálinttól és Kemény Lászlótól. Nagyon bízunk Milánban, és reméljük, hogy néhány éven belül komoly értéke lehet a felnőtt csapatnak is, és hosszú időre megoldja nálunk ezt a posztot” – nyilatkozta Börcsök Csaba szakosztályvezető.

„Nagyon megtisztelő volt a megkeresés, nem is igazán kellett sokat gondolkodnom a válaszon – kezdte Deák Milán. – Látom, hogy a PLER-nél bíznak a fiatal játékosokban, és biztos vagyok abban, hogy sokat tudok majd tanulni a rutinosabb poszttársaimtól. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy bebizonyítsam, hogy helyem van itt, és nem véletlenül szeretett volna leigazolni a PLER.”

Deák Milán két évre írt alá csapatunkhoz.