Fiatal jobbátlövővel erősítettünk

Az NB I-be való feljutás egyik letéteményese, Boros Balázs visszatér a PLER-Budapesthez.
Az NB I-be való feljutás egyik letéteményese, Boros Balázs visszatér a PLER-Budapesthez.

A 24 éves jobbátlövő a 2022/2023-as idényben 30 bajnokin 104 gólt lőtt, ezzel komoly szerepe volt abban, hogy a csapat kiharcolta a feljutást. Boros Balázs az előző szezont az NB I 10. helyén végzett Egerben játszotta végig, ahol 53 gólt szerzett, most azonban visszatér a PLER-Budapesthez.

„Nagyszerű emlékeim vannak a PLER-ről, jó szezont futottunk. Akkor még a Sportkastélyban játszottunk, pedig nagyon vártuk, hogy elkészüljön a BUD Aréna, ahol végül ellenfélként debütáltam. A gyönyörű csarnok és a szurkolótábor is sokat nyomott a latban, hogy a PLER-t választottam. Szeretnék itt minél több tapasztalatot gyűjteni, sok játéklehetőséget kapni, megmutatni az NB I-ben is, hogy mit tudok, és részese lenni annak, hogy egy stabil első osztályú csapattá váljon a PLER” – nyilatkozta Boros Balázs.

Börcsök Csaba szakosztályvezető bízik abban, hogy a fiatal átlövő hosszú távon is a csapat erőssége lehet. „Balázs a másodosztályban letette a saját maga alapjait a PLER-nél, bízom abban, hogy tovább tud az NB I-ben fejlődni, és hamarosan azt az NB I/B-s gólszámot át tudja majd menteni az első osztályra is.”