Bemutatkozik az új edzőpáros

Szerdán az OTP Bank-Pick Szeged ellen lép pályára a PLER-Budapest a kézilabda Magyar Kupában.
Szerdán az OTP Bank-Pick Szeged ellen lép pályára a PLER-Budapest a kézilabda Magyar Kupában.

A mérkőzés tétje alapvetően a Final Fourba kerülés, de azért érdemes a földön maradni, számunkra jóval fontosabb a vasárnapi, NEKA elleni idegenbeli bajnoki. A Lepsényi Sándor, Tamás Ádám edzőpáros ezen a találkozón debütál együttesünk kispadján, így élesben is ki tudnak próbálni olyan mozgásokat, amiket az elmúlt két hétben gyakoroltak az edzéseken. Az egymás elleni bajnokin tavaly októberben a szegediek gyorsan elhúztak, de nagyon szépen felálltunk, és végül csak ötgólos (35-30) vereséget szenvedtünk a világklasszisok sorával felálló ellenféllel szemben.

Vezetőségünk úgy döntött, hogy mivel egy hétközi kupamérkőzésről van szó, így nem lesz kiemelt a jegyár, tehát egy normál bajnoki áráért láthatják a sztárokat, köztük a hétvégén az olimpiai bajnoki részvételt kiharcoló Bánhidi Bencét, Bodó Richárdot, Mikler Rolandot és Szita Zoltánt.

A belépők egyharmada már elkelt elővételben, ezért aki szeretné a helyszínen megtekinteni a kupacsatát, annak javasoljuk, hogy kedden 16 és 19 óra között elővételben vásárolja meg a jegyét a BUD Arénában! Amennyiben marad belépő, úgy szerdán, 16 órakor nyit a pénztár. A hosszú sorok elkerülése végett érkezzen mindenki időben!

Magyar Kupa, a négyes döntőbe kerülésért:
PLER-Budapest – OTP Bank-Pick Szeged
BUD Aréna, szerda, 18.00

Jegyárak:
Felnőtt – 2.000 Ft
BP18 alkalmazással – 1.600 Ft
Diák, nyugdíjas – 1.000 Ft

A mérkőzést élőben közvetítjük, a linket Facebook-oldalunkon a kezdés előtt megosztjuk!