A vereség ellenére kéziünnep a BUD Arénában!

Hét év után lépett pályára ismét a PLER férfi kézilabdacsapata az NB I-ben, és nem okozott csalódást.
Hét év után lépett pályára ismét a PLER férfi kézilabdacsapata az NB I-ben, és nem okozott csalódást.

Férfi kézilabda NB I, 1. forduló:
PLER-Budapest – MOL Tatabánya 19-27 (9-17)
gólszerzőink:
Simotics 5, Vízler 3, Tóth 3, Szkokán 2, Sunajko 2, Zobec 2, Petricsenko, Ács
BUD Aréna, 700 néző

A csodálatosan felújított BUD Arénába szép számmal kilátogató nézők mindjárt az ország egyik legjobb csapata, a Tatabánya ellen láthatták együttesünk visszatérését. A vendégeket is sok drukker kísérte el, így fantasztikus hangulat fogadta a csapatokat. Mintha a mieinket ez egy kicsit megfogta volna, húsz percen keresztül a Tatabánya úgy játszott velünk, mint macska az egérrel, ízelítőt adott az első osztály tempójából, pontosságából és erejéből, a negyedik gólunkat a 22. percben szereztük.

Aztán elkezdtük felvenni a ritmust, sokat játszottuk a szélt, Vízler Máté sorra dobta a gólokat, de a szünetben így is nyolc volt a vendégek előnye. (9-17)

A második játékrészre rendkívül büszkék lehetünk, a csapatkapitány Farkas Tamás vezérletével felkeményedett a védekezésünk, a fal mögött Takács Ákos remekül védett, ziccereket is hárított, támadásban is kreatívabban játszottunk, a másik szélső, Tóth Ádám és beállóban Simotics Mátyás is nagyon jó százalékban értékesítette a helyzeteit.

A közönség minden egyes gólt, védést, kemény védekezést és szép megmozdulást hatalmas tapssal jutalmazott, mi pedig nagyon köszönjük nekik ezt a páratlan buzdítást!

A második játékrészt döntetlenre hoztuk, és arra a játékra abszolút lehet alapozni. Jövő héten szombaton Gyöngyösre látogatunk, ott sem mi leszünk az esélyesek, de ha ilyen ütemben fejlődünk, akkor megnehezíthetjük a hevesiek dolgát.

Cikkünk hamarosan frissül a sajtótájékoztatóval.