A két pontért utazunk Komlóra

Nincs mese, győzni kell szombaton, a Komló otthonában, ha bent szeretnénk maradni az NB I-ben.
Nincs mese, győzni kell szombaton, a Komló otthonában, ha bent szeretnénk maradni az NB I-ben.

Lepsényi Sándor és Tamás Ádám együttese több pontot már nem igazán veszíthet, ha szeretné meghosszabbítani első osztályú tagságát. Az Eger egy, a NEKA a Ferencváros elleni szerdai döntetlen után három, a Komló pedig négy pont előnnyel vezet előttünk. Mi még játszunk itthon a kis Veszprémmel és a Csurgóval, valamint utazunk Balatonfüredre, a NEKA vendégként lép pályára Gyöngyösön és Szegeden, valamint fogadja a Budakalászt, a hazai pályán kiválóan szereplő Eger pedig vendégül látja a Szegedet, a Ferencvárost és a kis Veszprémet, majd utazik Komlóra.

Nehéz megmondani, hogy melyik csapatnak nehezebb a sorsolása, de nem is szabad számolgatnunk, neki kell mennünk minden riválisnak, és megpróbálni kihozni magunkból a maximumot. Az első ilyen állomás szombaton lesz, amikor a hazai közönség előtt mindenkire veszélyes Komló ellen lépünk pályára.

A kézműtéten átesett Melnicsuk Viktor már a legutóbbi fordulóban visszatért, így a komlóiak egyik legjobbja vélhetően ellenünk is játszani fog. Viszont kapusuk, Ante Granic a Tatabánya ellen kék lapot kapott, és mivel információink szerint határozat még nem született a fegyelmi bizottság részéről, így a szabályok szerint ő nem léphet pályára a soron következő bajnoki mérkőzésen. Ami bennünket illet, felépült horvát átlövőnk, Alan Javor, így jelen állás szerint edzőpárosunk minden játékosára számíthat a szombati rangadón.

Klubunk ingyenes szurkolói buszokat indít Komlóra. A hazaiak csak azokat a drukkereket engedik be, akik előre leadták névre szóló jegyigényüket, ezt pedig szurkolói csoportunk vezetője, Pásztor Zsolt koordinálja. Tehát, ha valaki egyénileg szeretne megérkezni a meccsre, mindenképp konzultáljon előtte Zsolttal a +36706770714-es vagy a +36304967469-es telefonszámon!

Férfi kézilabda NB I, 23. forduló:
Carbonex-Komló – PLER-Budapest
Szombat, 18.00, Komlói Sportközpont – élő közvetítés ezen a linken