Veszprémi vereség

Nem sikerült jól junior csapatunk veszprémi túrája, ugyanis az első idegenbeli találkozónkon 33-30-as vereséget szenvedtünk.

Az egész mérkőzés folyamán elképesztően hullámzó volt a csapat játéka. A jó kezdés után (2-5) egy rossz periódussal folytattuk, különösen a védekezésben nem tudták megoldani a srácok a rájuk osztott feladatokat (7-5). Penszki edző időkérése ugyan felrázta kicsit a bagázst, de a félidő előtt újfent egy negatív széria következett, a sok technikai hibánk miatt lerohanás gólokat kaptunk, így a félidőben már 17-13-ra vezettek a hazaiak.

A második játékrészben picit feljavult a védekezésünk, de ez igazából csak a kapott gólok számában nyilvánult meg. Sajnos folyamatosan ugyanabból a hibából kaptuk a gólokat, ám ezt senki sem tudta megoldani. Az utolsó tíz perc előtti időkérésünk után a támadójátékunk feljavult, különösen az átlövőjátékunk, így elől próbáltuk meg kompenzálni a hátul elkövetett hibáinkat, de sajnos ez Veszprémben nagyon kevés volt, 33-30-as vereséget szenvedtünk.

NBI/B junior korosztály, alapszakasz, 3. forduló – 2016. szeptember 24., szombat:
Veszprém, Március 15. sportcsarnok V: Kovacsik, Polgár

Veszprém KKFT – PLER-Budapest 33-30 (17-13)

Veszprém KKFT: Balázs, Koncz, Kövér 2 (1/1), Králl 2, Bendicsek 7, Szujó, Tóth Cs., Bugyáki 5, Erdélyi 3, Szalados 4, Szabó B. 6 (2/2), Tóth M. 1, Bándi 3. Edző: Török Lajos

PLER-Budapest: Bauer, Rózsa (kapusok), Illés 5 (4/4), Ferenczy 3, Benczenleitner 1, Sápi 2, Baranyai 2 (2/1), Trekoványecz 10, Dinawi 1, Király A. 1, Homor, Borza 5, Zsolnai, Gál, Czopf. Edző: Penszki Gergely

Kiállítások: 8 ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/3 ill. 6/5

Edzői szemmel

Penszki Gergely: „Aki vért izzadva edz, az mosolyogva fog meccset nyerni. Ennek a fordítottja nem működik! Aki nem veszi komolyan ezt a sportágat és ennek edzéseit, az hiába akar bizonyítani a mérkőzésen, annak kapkodás, bizonytalan játék és vereség a vége!”

Print Friendly, PDF & Email