Változatlan célok a következő évre

Változatlan célok a következő évre

Megtartotta évadzáró vacsoráját a PLER-Budapest felnőtt csapata, ahol a bronzérmek kiosztása mellett búcsúzkodásra is sor került.

Május 25-én, pénteken, megtartotta hagyományos évadzáró vacsoráját a PLER-Budapest felnőtt csapata. A 18. kerületi Patiszon étteremben rendezett ünnepségen kiosztásra kerültek az NB I/B Nyugati csoportjának 3. helyéért járó bronzérmek, s átadásra került a 2017/2018-as szezon legjobb játékosának járó díj is: a szurkolók és a szakvezetés szavazatai alapján idén Farkas Tamás kapta a kupával járó elismerést.

A klubvezetés, köztük Perger Zsolt vezetőedző megköszönte mindenkinek az éves munkáját, Kovács Milán ügyvezető igazgató pedig kiemelte, hogy változatlan célokkal vág neki a következő évnek a PLER: ezúttal is az NBI-es feljutást tűzi ki maga elé az együttes. Beszédet mondott a klub alapítója, Knizner Béla is, aki kihangsúlyozta, hogy bár az idei évben nem sikerült az első hely megszerzése, ennek ellenére büszke lehet magára a csapat a teljesítményéért.

Az évzáró során elbúcsúztattuk azokat a játékosokat, akik már biztosan más színekben folytatják pályafutásukat a következő szezonban, valamint megköszöntük hétéves munkáját dr. Szikora Gyulának is, aki megemelkedett kötelezettségei miatt sajnos a jövő évtől nem tudja vállalni a csapatorvosi tisztséget.

Távozók: Bordács Bence, Bujtár Ádám, Farkas Tamás, Kránitz Zoltán, Nagy Szabolcs, Vizi Benjamin, Vízler Máté.

Hosszabbítottak: Bak Sándor, Ferencz Patrik, Horváth Dániel, Mezei Richárd Bendegúz, Patyi Zoltán, Schmidt Hans Johann, Tóth Norman.

Az ifjúsági korosztályból felnőtt kerettagok lesznek a 2018/2019-es idényben: Khalil Kerim, Székely István, Tóth Dániel

Távozó játékosainknak ezúttal is köszönjük az elmúlt évek kitartó munkáját! 

Ne felejtsetek el követni minket a nyári szünetben sem, hiszen hamarosan jelentkezünk az első hírekkel az érkező játékosok tekintetében!

 

Print Friendly, PDF & Email