Utoljára a Lőrinciben

Utoljára a Lőrinciben

Három mérkőzés van még hátra a 2015/2016-os bajnokságból, szerdán azonban utoljára lép pályára hazai környezetben a PLER. Az ellenfél a Cegléd. A cél… egyértelmű.

Szerda este azzal a Cegléddel találkozik a PLER, amely a legközvetlenebb riválisa a bennmaradásért folytatott harcban. A nem is olyan rég edzőváltáson átesett vendégeink ugyanis mindössze egy ponttal előznek meg bennünket az alsóházi tabellán, azaz egy győzelem esetén helyet cserélhetne a két csapat.

Mind szerdai riválisunk, mind a PLER győzelemmel zárta a legutóbbi fordulót, ami a lőrinciek számára nem csak számtanilag, lélektanilag is rendkívül fontos momentum volt az azt megelőző sikertelen időszak tükrében. A 12. forduló előtt azonban semmi más nem járhat a fejünkben, csak a következő győzelem – vagy győzelmek, amik ugyancsak létfontosságúak ahhoz, hogy bebiztosítsuk a helyünket az NB I-ben.

Ebben pedig nagyon számítunk rátok is, hiszen az Orosháza ellen bebizonyítottátok, hogy a remek hangulattal nagyban hozzá tudtok járulni a sikerekhez!
Szerdán ebben a szezonban utoljára lép pályára a PLER.
Töltsük meg még utoljára a Lőrinci lelátóit! Egyesítsük még egyszer erőinket, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk célunkhoz, a bennmaradáshoz!

PLER-Budapest – Ceglédi KKSE

K&H férfi kézilabda liga, Rájátszás a 7-14. helyért, 12. forduló
Lőrinci Sportcsarnok. Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Print Friendly, PDF & Email