Új játékosunk: Kovács Bence

Új játékosunk: Kovács Bence

Bemutatkozik Kovács Bence!
 
 
„1996. június 15-én születtem Mezőtúron. Túrkevén ismerkedtem meg a sportággal 7 évesen. A családban és körülöttem is mindenki kézilabdázott, édesanyám pedig a mai napig edzősködik. Gyermekkorom nagy részét a mozgás töltötte ki, ugyanis 15 éves koromig sportosztályba jártam. Általános iskola után Mezőkövesden folytattam a kézilabdázást, ahol 10 évet töltöttem, majd egy éves orosházi kitérővel érkeztem ide a PLER-hez.
 
Főként balátlövőként játszom. Jó érzéssel tölt el, hogy szerepelhettem a korosztályos válogatottakban, valamint NB I/B aranyat és Magyar Kupa 4. helyezést tudhatok a magaménak.
 
Szabadidőmben a családommal és a barátaimmal vagyok, és szívesen utazgatok.
 
Örülök, mert nagyon könnyen sikerült beilleszkednem a csapatba, sok mindenben hasonlítunk a srácokkal. Jól érzem itt magam, megfelelőek a körülmények és minden feltétel adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el és minél előrébb végezzünk a bajnokságban.
Szeretnék visszatérni a korábbi jó formámba, mind támadásban mind védekezésben. Ehhez sokat kell dolgoznom, de jómagam és úgy gondolom, a csapat is megtesz mindent azért, hogy minél több mérkőzést megnyerjünk! Hajrá PLER!”
 
Sok sikert kívánunk Neked, Bence!
Print Friendly, PDF & Email