Új játékos az NB I/B-ben, bemutatkozik Zalai Balázs!

Új játékos az NB I/B-ben, bemutatkozik Zalai Balázs!

 
„2004. január 31-én születtem, így a csapat egyik legfiatalabb tagja vagyok. 2013 augusztusában kezdtem kézilabdázni anyukám javaslatára, aki úgyszintén kézizett. De előtte több sportágat is kipróbáltam, mint a focit, a floorballt vagy a karatét.
 
Már a kezdetektől jobbszélen játszottam, és ez azóta is változatlan.
 
Eddigi pályafutásom két legkiemelkedőbb pontja volt, amikor 16 évesen a szezon első NB I/B-s mérkőzésén Mezőkövesd ellen az utolsó másodpercben szereztem meg a győztes gólt, illetve, hogy részt vehettem a serdülő válogatott munkájában és nemzetközi tornán a magyar mezt magamra ölthettem.
 
A két példaképem Aleix Gómez és Sigvaldi Guðjónsson. Ők is jobbszélsők, akik nagyon változatos repertoárral rendelkeznek, ami a lövéstechnikát illeti.
 
A kézilabdázás mellett tanulni fogok az ELTE gazdaságtudományi karán. Szabadidőmben leginkább a barátaimmal szoktam találkozni, illetve történelmi és pénzügyi témájú könyveket olvasni.
 
Mivel a célom a fejlődés, és az hogy minél jobb játékos váljon belőlem, úgy gondolom, hogy a PLER csapatánál minden adott ahhoz, hogy technikai tudásomat bővítsem, és még hatékonyabbak legyenek a lövéseim. Büszkeség számomra, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol korábban számos válogatott kézilabdázó is megfordult.
 
A csapattársak nagyon befogadóak, segítőkészek és barátságosak. Nagyban megkönnyítették a beilleszkedést, és jó néhányukkal már korábbról is ismertük egymást.
 
Fiatal csapat vagyunk, tele ambiciózus játékosokkal. Én is nagyon motiváltan érkeztem, szeretnék fejlődni, és mindent megteszek azért, hogy a csapattal minél jobb eredményt érjünk el.”
 
Sok sikert és eredményes szezont kívánunk a PLER-Budapestnél!
Print Friendly, PDF & Email