U14: Finfera-csapata a régió felsőházának ötödik helyén zárt

Véget értek az Adorján János régió felsőházi küzdelmei, melyben hat korosztályos csapat volt érdekelt köztük a Finfera-együttes is.

A három játéknap alatt lebonyolításra kerülő U14-es korosztály régiós felsőházi küzdelme már áprilisban kezdetét vette. Első körben a Pénzügyőr sportcsarnok adott otthont a találkozóknak, ahol a mieink rögtön két vereséggel indították a bajnokság ezen szakaszát. Először a Fradi együttese, majd a Kézilabda Utánpótlás KFT múlta felül Maxiékat.

PLER-Budapest – FTC KN KFT-Allimax 14-17

PLER-Budapest – Kézilabda Utánpótlás KFT 13-22

A következő fordulóra is áprilisban került sor, ezúttal azonban az ÁMK sportcsarnokba látogattak el fiataljaink pontszerzési reményekkel. A másodosztályú U14-es versenyek végéhez közeledve már kevés ismeretlen versenytárssal találkozhattunk, ennek ellenére is tudtunk még ki-ki mérkőzéseket produkálni. Így a második játéknapon szoros meccsen, de nyerni tudtunk a Pénzügyőr-Erzsébet ellen, ám a nap vége nem alakult ilyen jól a számunkra, hiszen az FTC gárdáját ez alkalommal sem sikerült felül múlnunk.

PLER-Budapest – Pénzügyőr-Erzsébet 21-20

FTC KN KFT-Allimax – PLER-Budapest 19-12

Az utolsó, szezonzáró meccsnapon még két találkozó várt a Finfera-csapatra. A felsőház végső sorrendjének kialakulásához pedig a Vasas edzőcsarnok adta a pályát. Nyolc órakor kezdték meg utolsó küzdelmeiket a csapatok, így kettő órára már meg is volt az eredmény. A mieinknek azonban ezen a fordulón is kevesebb sikerélmény jutott, mivel először a Kézilabda Utánpótlás együttese ellen szenvedtek vereséget, majd a Pénzügyőr-Erzsébet csapata vett rajtuk revanst.

Kézilabda Utánpótlás KFT – PLER-Budapest 26-21

Pénzügyőr-Erzsébet – PLER-Budapest 15-10

Azonban végső soron nem volt miért keseregnünk, hiszen az Adorján János régió felsőházának ötödik helyén végeztünk. Tizennégy mérkőzésből ötször sikerült győznünk, amivel tíz pontot szereztünk, és csupán egy ponttal maradtunk le a negyedik helyen végző, Pénzügyőr-Erzsébettől.

Print Friendly, PDF & Email