Tóth Szabolcs bemutatkozó

Tóth Szabolcs bemutatkozó

A szemfülesek már néhány mérkőzés alkalmával észrevehették, hogy új játékossal bővült a PLER-Budapest felnőtt együttese.

Foki Dávid sajnálatos sérülése miatt egy kis pihenőre kényszerült, így Tóth Szabolcs kettős játékengedéllyel jelenleg a PLER csapatát is erősíti.

Szabolcs bemutatkozó interjúját olvashatjuk:

„2002.01.10-én születtem. Először focizni kezdtem, mint a legtöbb kisgyerek, aztán hétévesen a szüleim beirattak egy kézilabda táborba, és annyira megtetszett, hogy onnantól kezdve ezt a sportágat űzöm. 13 évig a Ferencvárosban kéziztem, most nyáron igazoltam át Budakalászra. Irányító pozícióban játszom. A példaképem Aron Pálmarsson.

Szabadidőmben szívesen focizok, teniszezek, dartsozok a barátokkal, illetve szeretek labdarúgó és kézilabda meccsekre járni.

A legbüszkébb arra vagyok , hogy a tavalyi szezonban bemutatkozhattam a Ferencváros NB I-es együttesében, Horváth Attila irányítása alatt.

Szerintem már elég jól beilleszkedtem a PLER-be, a fiúk szívesen fogadtak engem. Ez egy fiatalos, lendületes csapat egy kiváló, tapasztalt edzővel kiegészülve. Szeretek itt játszani!”

Sok sikert kívánunk Tóth Szabolcsnak! Hajrá PLER!

Print Friendly, PDF & Email