Teher alatt nő a pálma

Teher alatt nő a pálma

Felnőtt együttesünk mindent bevetve készül a bajnoki szezonra, a cél nem más, mint a feljutás. Játékosaink ezért intenzív edzéseken vesznek részt és hetente több felkészülési mérkőzést játszanak.

Laurencz Szabolcs vezetőedző: „Múlt héten Salgótarján csapatával kezdtünk, ahol egy kiváló meccset játszottunk. Tudtunk mindent gyakorolni, amit elterveztünk. Minden mérkőzésre meghatározzuk, hogy milyen elemekre fókuszáljunk. Kissé lassan haladunk, a belső poszton új játékosok vannak, de nagyon céltudatosan dolgoznak, ezért meglesz a gyümölcse a munkának, úgy gondolom. A cél most az, hogy hétről-hétre fejlődjünk, és erre biztató jeleket látok.


Kaptunk egy komoly ellenfelet is múlt héten a Komló személyében, ők az NB I középmezőnyében szerepelnek. Ez esetben is szépen teljesítettek a PLER-es fiúk. A játék első felében jelentős előnyünk volt, csupán a második félidőre fáradtunk el. Folyamatos cserékkel játszottunk, megnéztük, ki mire képes a másik mellett. Büszke vagyok, mert ezen a mérkőzésen nagyobb fejlődést mutatott a csapat. Még sok minden hiányzik, mert egy stabil játékrendszert kell kialakítanunk. De a nagy terhelésnek meglesz az eredménye!”

Print Friendly, PDF & Email