Tarolás Mezőkövesden!

Tarolás Mezőkövesden!

Első osztályú mérkőzéseken elsőosztályú győzelmeket arattunk idegenben. Serdülőink és ifistáink magabiztosan hozták haza a két-két pontot.

Tamás Ádám serdülő edző: „Gratulálok a csapatnak! Egy szépen felépített mérkőzésen végig kézben tartva tudtuk elhozni a 2 pontot matyó városból. Jól működtek a páros kapcsolatok és türelmesen kézilabdáztunk.”

Serdülő I. osztály-Kelet 10. forduló
Mezőkövesdi KC – PLER-Budapest
26-41 (13-22)

Gólszerzőink: Molnár 9, Dévényi M. 8, Bodnár 7, Paczulák 4, Hriczu 3, Pelyhe 2, Klement O. 2, Vass 2, Mogyorósi 2, Romhányi, Zsigmond

Az Ifjúsági I. osztály-Kelet csoportjában továbbra is veretlenül állunk a tabella élén.

Mátrai Gergő ifjúsági játékos: „A meccs megnyerésének a védekezés volt a kulcsa. Ezekből tudtunk gyorsan indulni, majd a 2. félidőben ellépni az ellenféltől. Kapusaink is hozzájárultak a sikerhez, rengeteg átlövést és ziccert sikerült hárítaniuk. Védekezésünk meccsről-meccsre egyre jobban fejlődik és kezdjük megérteni, hogy Csaszi mit is vár el tőlünk. Büszke vagyok a srácokra a teljesítményért, ezt kell folytatni, hogy elérhessük a kitűzött céljainkat.”

Ifjúsági I. osztály-Kelet 10. forduló
Agrinox Market-Mezőkövesdi KC – PLER-Budapest
34-44 (17-23)

Gólszerzőink: Molnár 9, Dévényi R. 8, Sztraka 7, Pallagi 4, Csákay 4, Várszegi Cs. 4, Mátrai 4, Ember, Hriczu, Nagy, Győri

Print Friendly, PDF & Email