Szerdán rajtol a Liga Kupa!

Szerdán rajtol a Liga Kupa!

Ne felejtsétek, szerda este 18:30-tól elrajtol a Liga Kupa, amelynek keretén belül a Mezőkövesdet fogadjuk a Lőrinci Sportcsarnokban.

Korábban már írtunk arról, hogy az NB I/B-s bajnokság mellett nagy örömünkre idén is megmérettethetjük magunkat az élvonalbeli csapatokkal, hiszen a 2016/2017-es szezonban induló Liga Kupában csupa NB I-es ellenfeleink lesznek. November 2-án, szerdán pedig már bele is ugrunk a hagyományteremtő szándékkal induló új bajnokságba, hiszen a Mezőkövesd csapatát fogadjuk a Lőrinciben.

„Főleg azoknak az NB I-es csapatoknak szervezte meg a Liga Kupát a szövetség, akik a nemzetközi mezőnyben nem érdekeltek – magyarázta Kovács Mihály vezetőedzőnk -, ám lehetősége nyílik NB I/B-s egyesületeknek is megmérettetni magukat közöttük. Egyértelműen az a célja a bajnokságnak, hogy minél több versenyeztetési lehetőséget biztosítson a kluboknak, s nekünk ez különösen fontos, hiszen a tavalyi kiesésünket követően így ebben a szezonban is összemérhetjük a tudásunkat az első osztályú csapatokkal. Természetesen mindenki számára a bajnoki szereplés a legfontosabb, ám presztízs kérdés is egyúttal a Liga Kupa, a pénzdíjazással pedig igazi tétje is lesz a találkozóknak. Egy olyan sorozatra számítok, ahol az edzőknek lehetősége lesz felmérni, kik azok a játékosok, akikre a bajnokság során számíthatnak, s a fiatalok is rutint szerezhetnek. Természetesen a Mezőkövesd ellen ugyanúgy készülünk, mint bármelyik mérkőzésünkre, elemeztük a csapatot, a lehető legjobb játékot szeretnénk nyújtani.”

PLER-Budapest – Mezőkövesdi KC

Liga Kupa, 2. forduló (előrehozott) – 2016. november 2. (szerda) 18:30:
Lőrinci Sportcsarnok. Játékvezetők: Földes Csaba, Halász András

A Liga Kupa mérkőzéseire az NB I/B-s bajnoki jegy- és bérletárak érvényesek, amelyekről ITT tájékozódhattok!

Print Friendly, PDF & Email