Szerdán az Orosháza érkezik

Szerdán az Orosháza érkezik

Liga Kupával folytatjuk a versenyprogramot szerdán, a Lőrinci Sportcsarnokban ezúttal az NB I-es Orosházát látjuk vendégül.

A válogatott megmérettetések miatt ismét bajnoki szünet volt a hétvégén, szerdán azonban újra pályára lép a PLER, hiszen ezen a héten is vannak kötelezettségeink a Liga Kupában. A Mezőkövesd elleni impozáns nyitányt követően ezúttal az Orosháza ellen mérkőzik meg Kovács Mihály csapata, amely a vezetőedzőnk szerint ugyanolyan izgalmas találkozó lehet, mint a múltheti.

„Azt gondolom, az Orosháza erősebb csapat, jobb erőkből áll, mint a Mezőkövesd. Nagyobb kihívásnak állunk elébe, de nyilvánvalóan megpróbálunk megfelelni – mondta Kovács Mihály.Szerintem ugyanolyan odaadással kézilabdázunk majd, mint múlt héten, s ha kicsit még taktikusabbak is leszünk, akkor egy hasonlóan jó mérkőzést játszhatunk szerdán.“

Ugyanilyen komolyan veszi az előtte álló feladatot az Orosháza is, Vladan Jordovic vezetőedző a klub honlapján elmondta, egyértelműen a továbbjutás a csapat célja a Liga Kupában, s ennek megfelelően készülnek a PLER elleni találkozóra is. Szerdán tehát ismét élvonalbeli ellenféllel mérettetheti meg magát csapatunk, érdemes lesz kilátogatni a Lőrincibe, hiszen egy jó kis meccsre számítunk!

 

PLER-Budapest – Orosházi FKSE

Liga Kupa, B-csoport, 4. forduló (előrehozott) – 2016. november 9. (szerda) 18:30:
Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs

Print Friendly, PDF & Email