Százhalombattán folytatjuk a bajnoki küzdelmeket

Százhalombattán folytatjuk a bajnoki küzdelmeket

Vasárnap újra bajnoki pontokért száll harcba a PLER-Budapest: egy olyan csapathoz látogatunk, amely egy győzelemmel előttünk áll a tabellán.

Kéthetes üresjáratot követően Százhalombattán folytatja a bajnoki pontvadászatot csapatunk. Soros ellenfelünk jelenleg a második helyet foglalja el az NB I/B Nyugati csoport tabelláján, épp két ponttal megelőzve a PLER-t, miután mindössze a Győr csapatától szenvedtek vereséget a mögöttünk álló fordulókban. Kovács Mihály együttese két vereséget tud maga mögött, ám hétközi Liga Kupa mérkőzéseken szerzett lélekmelengető eredmények pozitív képet festenek a folytatásra.

„A pénteki edzésen már azt éreztem, hogy kezdenek fejben a mérkőzésre készülni a srácok – adott helyzetjelentést Kovács Mihály vezetőedző a hétvégi, Százhalombatta elleni meccs előtt. – Szerintem jót tett az Orosháza elleni Liga Kupa-mérkőzés. Csütörtökön kipihenték magukat a fiúk, azután videózás és felkészítő edzés volt a program. Egyre jobb lesz a védekezésünk és a támadásunk is, azt gondolom, egyre jobban összecsiszolódunk. Látom a fiúkon, hogy a feladatra koncentrálnak, s amennyire tudjuk, kielemezzük az ellenfelünket. Természetesen az a fontos, hogy a fiúk rendelkezzenek ezzel az ismerettel, hiszen az edző a tudását nem tudja a pályára felvinni, csak a tanítványain keresztül. Kicsit olyan ez, mint az iskolában – az lesz a kérdés vasárnap, hogy hogyan kapjuk majd vissza ezt a tudást a feleletben. Egy olyan csapat ellen szereplünk majd, akik hazai környezetben agresszívan, keményen játszanak és bízom benne, hogy mosolygós arccal jövünk majd le a pályáról. Az Orosháza ellen nem volt rossz a főpróba, remélem, a premier még jobb lesz.“

Vasárnap este tehát ismét a bajnoki küzdelmeké lesz a főszerep: 17 órától a junior, 19 órától pedig a felnőtt csapatunk mérkőzik meg a Százhalombatta otthonában.

 

Százhalombattai KE – PLER-Budapest

Férfi NB I/B Nyugati csoport, 8. forduló – 2016. november 13. (vasárnap), 19:00:
Százhalombatta, Városi Szabadidő Központ. Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor

Print Friendly, PDF & Email