Sikeres ütközetek a Fradi ellen

Sikeres ütközetek a Fradi ellen

A Sportkastélyban fogadtuk az FTC Akadémia serdülő és ifjúsági együtteseit. A hatalmas küzdelmeket követően egy bravúros döntetlennek és egy nagyszerű győzelemnek örülhettünk.

Dévényi Milán serdülő játékos: „Ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt. Az első 10 perc után egy súlyos sérülés következtében leállt a meccs. A mentők érkezése után újra bemelegítettünk és fel kellett pörögnünk a mérkőzésre. A Fradi Akadémia ellen egy igazán kemény csatát vívtunk, ahol megálltuk a helyünket. Ha a végére maradt volna erőnk, akár meg is nyerhettük volna a találkozót. Nagyon  büszke vagyok a csapatomra! Ezúton is elnézést kérek a játékostól, aki a vétlen ütközést követően megsérült, mihamarabbi gyógyulást kívánok neki.”

Serdülő I. osztály-Kelet 9. forduló
PLER-Budapest – FTC
28-28 (14-16)

Gólszerzőink: Dévényi M. 10, Molnár 9, Mogyorósi 4, Hriczu 2, Vass 2,  Romhányi

Ifjúsági együttesünk továbbra is veretlenül vezeti a tabellát a Keleti csoportban. A góllövőlista élén pedig 77 találattal Sztraka Dániel található.

Sztraka Dániel ifjúsági játékos: „Alaposan felkészültünk a Fradi elleni rangadóra. Végig fegyelmezetten védekeztünk és megfelelő gyorsasággal tudtunk támadást vezetni. A mérkőzés jelentős részét uraltuk, de a végére vált biztossá a győzelmünk. Örülök, hogy 15 góllal tudtam hozzájárulni a csapat sikeréhez.”

Ifjúsági I. osztály-Kelet 9. forduló
PLER-Budapest – FTC-Diagnosticum
34-30 (17-16)

Gólszerzőink: Sztraka 15, Pallagi 4, Csákay 4, Ember 4, Dévényi R. 3, Hadarics 2, Várszegi Cs. 2

Print Friendly, PDF & Email