Serdülő II: A Puskás-csapatra nem lehet panasz

A Puskás-együttes a másodosztályú serdülő bajnokságban is szerepel, melyben négy mérkőzéssel a vége előtt a negyedik helyen áll.

Viktorék, ahogy korábban is, idén is indultak magasabb korosztályban, azaz a serdülő bajnokság másodosztályában. Az idősebb gyerekek között küzdő U4-es korosztályú csapatunk jól állja a sarat; többnyire győzelmeket maguk mögött hagyva edződnek a nagyobbak között. Ahogy Viktor is elmondta nekünk a bajnokság szerepe fiataljaink életében a gyakorlás; „Azért indultunk, mert remek lehetőség számunkra a Gyerekbajnokság kiegészítéseként ez a bajnokság. Több meccset is tudunk, így játszani. Legjobb esetben is kéthetente van U14-es megmérettetés, serdülő viszont minden héten, tehát ezzel állandóan meccsben tudom tartani a csapatot. Illetve a következő évben már serdülők lesznek a játékosaim, így egy kicsit előre is dolgozunk, megtapasztalják, hogy mi vár rájuk jövőre.”

Fiataljaink eddig tizennyolc mérkőzést játszottak a bajnokságban, már minden ellenfelükkel találkoztak és eddig tizenkét győzelmet zsebeltek be, emellett pedig hatszor maradtak alul. Huszonnégy ponttal állnak a tabella negyedik helyén, előttük a Mezőkövesdi KC serdülői tanyáznak 28 ponttal, mögöttük pedig a nyíregyházi fiatalok vannak huszonkét ponttal. „ Meg vagyok elégedve a srácokkal, igaz kicsit hullámzó a teljesítményünk, lett volna talán két-három meccs, amit még hozhattunk volna, akkor maradéktalanul elégedett lennék. Ám nem vagyok telhetetlen és elégedetlen. Nagyon szépen dolgozik a csapatom és volt ebben az évben meglepetés győzelmünk is, nem is egy.” – értékelte együttese eddigi teljesítményét Viktor. „Természetesen az U14-es döntő elsőbbséget élvez, az a legfontosabb. Azonban úgy gondolom, hogy ha a jelenlegi negyedik helyet tudjuk tartani, akkor elégedettek leszünk a serdülő bajnokság végén.” – tette hozzá Viktor, amikor a célkitűzésekről kérdeztük.

A csapat eddigi eredményei:

PLER-Budapest II – Törökszentmiklósi KE 35-23

Pick Szeged II – PLER-Budapest II 31-19

PLER-Budapest II – Nyíregyházi SN KFT 26-16

ÓAM-Ózdi KC – PLER-Budapest II 10-0

PLER-Budapest II – Törökszentmiklósi Székács 39-27

Balassagyarmati Kábel SE – PLER-Budapest II 25-36

PLER-Budapest II – Vecsés SE 40-16

Mezőkövesdi KC – PLER-Budapest II 35-16

PLER-Budapest II – FKSE-Kiskunmajsa 25-28

Kecskeméti Sportiskola – PLER-Budapest II 26-34

PLER-Budapest II – Mizse KC 31-29

PLER-Budapest II – Pick Szeged II 21-25

Törökszentmiklósi KE – PLER-Budapest II 22-23

Nyíregyházi SN KFT – PLER-Budapest II 34-19

PLER-Budapest II – ÓAM-Ózdi KC 30-25

Törökszentmiklósi Székács – PLER-Budapest II 25-33

PLER-Budapest II – Balassagyarmati Kábel SE 36-21

Vecsés SE – PLER-Budapest II 22-35

Print Friendly, PDF & Email