Serdülő II: A középdöntő kipipálva

A Puskás-együttes ugyan csak másodikszámú bajnokságaként tekint a nyílt serdülő bajnokságra, mégsem veszi félvállról, amit elvállalt.

Az F-1-es csoportban való jó szereplés után következett az F csoport középdöntője, melynek keretei között F-2-es csoportjából továbbjutó négy új ellenféllel találkoztak fiataljaink. Versenytársaink sora a Budaörs Handball első- és másodikszámú együttesével, a Cunder Kézisuli Egyesület gárdájával és a Százhalombattai KE csapatával bővült. Az F középdöntő felsőházában velük kellett oda-visszavágós rendszerben megmérkőznünk azért, hogy tovább juthassunk.

Első körben a Budaörs másodikszámú együttesén volt a sor, hogy meglátogasson minket. Ám a találkozó végén mi örülhettünk jobban, hiszen vendégeink nálunk hagyták a két pontot.

PLER-Budapest II – Budaörs Handball II 29-24

Következhetett a Budaörs elsőszámú együttese, akikről sejthettük, hogy keményebb dió lesz, mint eddigi ellenfeleink többsége. Idegenben kellett volna nyernünk a serdülők ellen, ám nem jártunk sikerrel, így elszenvedtük első vereségünket.

Budaörs Handball – PLER-Budapest II 35-22

Ezután ismételten vendégségbe hívtak minket; a Cunder Kézisuli gárdájához látogattunk el. Itt azonban már tudtunk győzni, sőt félidei háromgólos előnyünket a végére hét gólra növeltük.

Cunder Kézisuli Egyesület – PLER-Budapest II 20-27

A mieink két találkozó után végre visszatérhettek a Lőrinci Sportcsarnokba, ahol a Százhalombatta csapatát fogadták. Viktorék most sem bízták a véletlenre; a szünetben már kétgólos előnyük ellenfelükkel szemben, mely a végére négy gólra duzzadt.

PLER-Budapest II – Százhalombattai KE 22-18

Négy lejátszott mérkőzés után kezdődhetett a visszavágók sora, így már régi, jó ismerősként látogathattunk Budaörsre a Budaörs Handball másodikszámú együtteséhez. Ők ez alkalommal sem tartogattak számunkra meglepetést. Ekkor még a korábbinál is magabiztosabb győzelmet tudtunk aratni.

Budaörs Handball II – PLER-Budapest II 16-26

A következő fordulóban boldogságunk egyetlen megrontó csapatával találkoztunk. Ám a Lőrinci Sportcsarnok sem biztosított elég nagy előnyt a számunkra; a budaörsiek elsőszámú gárdája ezúttal is ellentmondást nem tűrően felül múlt minket.

PLER-Budapest II – Budaörs Handball 17-34

Márciusra már csak két találkozónk maradt hátra, melyből az elsőt hazai körülmények között játszottuk a Cunder Kézisuli ellen. Ekkor már tudtuk, mire számíthatunk, így bizonytalanságnak nyoma sem volt a játékunkban.

PLER-Budapest II – Cunder Kézisuli Egyesület 21-11

Utolsó középdöntős mérkőzésén a Puskás-együttes a Százhalombatta meghívásának tett eleget, így idegenben pályára lépve, és két pontot haza hozva biztosították be a tabellán elfoglalt harmadik helyét.

Százhalombattai KE – PLER-Budapest II 17-25

A nyolc mérkőzést követően, így az eddigi pontjaink mellé még tizenkét pontot tudtunk szerezni, ami hat győzelmet és két vereséget jelentett ebben az etapban a számunkra. A következő fordulóba három csapattal jutottunk tovább; az FTC II-Allimax, a Budaörs Handball és a Gyömrő VSK-val. Az előbbi három gárda elleni eddigi eredményeink alapján kerültünk besorolásra a tabellán, ahol az E csoport legjobb négy együttese is helyet kapott. Ennek eredményeképpen újabb ellenfeleink lesznek a Pécsi VSE, a Bácska SZSE, az Izzó SE és a Szigetvári KSE. Így a következő megmérettetésünk az E-F rájátszás 1-8. helyért való küzdelmei lesznek, ahol a tabella hetedik helyéről, egy pont birtokában várhatjuk a rajtot.

Hajrá PLER!!!

Print Friendly, PDF & Email