OSB II: Alapszakasz

OSB II: Alapszakasz

A 1999-es születésű gyerekekből összeállított együttesünk is megkezdte szereplését az Országos Serdülő Bajnokságban.

OSB II: Ellentmondást nem tűrő kezdés Penszkiéktől

Szeptemberben minden hétre jutott egy forduló, ahol bizonyíthatták rátermettségüket fiataljaink. Négy mérkőzésből négy találkozón múlták felül ellenfelüket Gergőék. Kétszer hazai pályán, a Lőrinci Sportcsarnokban léptek pályára, ahol együttesünk másik serdülő csapatát múlták felül, majd a Fradi harmadik számú gárdáját győzték le. Két alkalommal pedig vendégségben – Csepelen illetve Gyömrőn – mutatták meg, mit tudnak.

PLER-Budapest II – PLER-Budapest 22-15

Csepel DSE – PLER-Budapest II 10-38

PLER-Budapest II – FTC KN KFT III 55-14

Gyömrő VSK – PLER-Budapest II 17-41

 

OSB II: Majdnem veretlenül

Október hónapban sűrűsödött a mérkőzések egymásutánja.

Az FTC első számú együttesével kezdték meg a küzdelmeket, ám ezúttal sajnos nem sikerült itthon tartaniuk a két pontot. Nem volt azonban sok idejük a vereségen bánkódni, hiszen már várt is rájuk következő kihívójuk, a Vecsés gárdája. Itt már nem hibáztak, elhozták a két pontot, majd a hátralévő négy ellenfelüknek sem kegyelmeztek, javítva ezzel a hónap eleji fiaskón.

PLER-Budapest II – FTC-Pensio 13-18

Vecsés SE Él-Team – PLER-Budapest II 20-47

PLER-Budapest II – Szigetszentmiklósi KSK 33-13

PLER-Budapest II – Százhalombattai KE 41-17

PLER-Budapest II – Dunaújvárosi AC 33-19

PLER-Budapest II – FTC II.-CsipetLand Kft. 27-18

DSC_0027o 

OSB II: Két győzelem, egy vereség

Kisebb pihenő után folytatódott az Országos Serdülő Bajnokság alapszakasza, mely erre a hónapra három kihívást tartogatott Vasváriék számára.

Az Elektromos csapata látta vendégül serdülőinket, ám ők visszaéltek a vendégszeretettel, hiszen győzelemmel tértek haza. Majd ismét „idegenben” léptek pályára a Lőrinci Sportcsarnokban, ahol ezúttal a kiírás szerint a Laurencz-gárda élvezhette a hazai pálya előnyeit. Az otthoni környezettől függetlenül a visszavágón Szabiék kerekedtek felül, így Penszkiéknek újabb pontoktól kellett megválniuk. Maradt azonban még egy forduló, ezért nem volt idő a búslakodásra. Ekkor már papír szerint is hazai pályán fogadták a csepelieket, akik ellen már nem hibáztak.

Bp. Elektromos SE – PLER-Budapest II 17-30

PLER-Budapest – PLER-Budapest II 26-23

PLER-Budapest II – Csepel DSE 35-9

 

OSB II: Felemás évzárás

Az ünnepeket és a megérdemelt pihenés előtt még várt egy-két mérkőzés a fiatalokra.

A meccsek sora még decemberben is folytatódott, négy derbi várt még a Penszki-gárdára az évzárás előtt. Először idegenben, a Fradi harmadik számú csapatánál tették tiszteletüket, majd a Lőrinci Sportcsarnokban adták vissza a Gyömrőtől korábban kapott kedves fogadtatást. Ám egyik ellenfelüknek sem hagytak esélyt arra, hogy eljátszanak a győzelem gondolatával. Majd jött az igazi megmérettetés a Fradi első számú csapatának személyében, hajszálon múlt ugyan, de ezúttal sem sikerült a bravúr, egygólos vereséget szenvedettek Penszkiék a verekedésbe torkolló bajnoki mérkőzésen. Még belefért az évbe a szépítés, ami a Vecsés elleni sikert jelentette.

FTC KN KFT III – PLER-Budapest II 21-41

PLER-Budapest II – Gyömrő VSK 36-20

FTC-Pensio – PLER-Budapest II 22-21

PLER-Budapest II – Vecsés SE Él-Team 52-22

DSC_0441o

OSB II: 2016-ban is folytatják Vasváriék

Öt fordulója maradt még hátra az alapszakaszból Papp Gergelyéknek, amin meg kellett, hogy állják a helyüket.

Idegenben kezdték meg az évet, Szigetszentmiklóson, majd idegenben folytatták egészen január végig. Hibára azonban már nem tudta kényszeríteni őket a hazai pálya hiánya sem. A miklósiakat a százhalombattaiak követték a sorban, de a dunaújvárosiak és a Fradi második számú csapata sem tudta elkerülni Penszkiéket.

A négy idegenbeli csata után, végül hazai pályán került sor az alapszakasz záró meccsére, mely ugyan már átcsúszott februárra, mégsem képezett kivételt eredmény szempontjából. Az Elektromosnak sem hagytak esélyt serdülőink, így harmadik helyen zárták az Országos Serdülő Bajnokság „F” csoportjának küzdelmeit.

Szigetszentmiklósi KSK – PLER-Budapest II 16-40

Százhalombattai KE – PLER-Budapest II 15-34

Dunaújvárosi AC – PLER-Budapest II 11-28

FTC II.-CsipetLand Kft – PLER-Budapest II 18-29

PLER-Budapest II – Bp. Elektromos SE 31-20

DSC_0089o

Print Friendly, PDF & Email