OSB II: A rájátszás, mint záróakkord

A Penszki-csapat is tovább jutott az Országos Serdülő Bajnokság felsőházi rájátszásába, így őket is újabb megmérettetések várták.

OSB II: Felemás kezdés a rájátszásban

Fiatalabb OSB együttesünkhöz hasonlóan, Gergőékre is négy új, eddig ismeretlen ellenfél várt. Rögtön belecsapva a lecsóba, Komlóra látogattak, azonban nem érte őket különösebb meglepetés, magabiztos játékkal hétgólos győzelmet arattak. Jött azonban vendégségbe a mezőny legerősebbnek kikiáltott csapata a NEKA I személyében. Ellenük nem találták meg fiataljaink az ellenszert, így elszenvedték első vereségüket a rájátszásban.

Sport36 Komló – PLER-Budapest II 18-25

PLER-Budapest II – NEKA I 15-25

 

OSB II: Hajszálhíján hibátlan március

Jól indult Vasváriék számára a március, ám a végére még is kissé borússá vált a hangulat.

A NEKA második számú csapatával nyitották a sort, hazai pályán fölényes győzelmet arattak ellenük, majd jöhetett egy idegen a sorban. Vendéglátóik, a csurgóiak sem tudták otthon tartani a pontokat. A négy ellenfél megismerése után kezdődhetett a visszavágók sora. Czopf Bálinték ezúttal sem kegyelmeztek a komlóiaknak, hiszen tizenegy gólos vereséggel engedték útjukra a bányászokat. Majd következett a NEKA I, akikkel a Lőrinci Sportcsarnokban már meggyűlt a baja serdülőinknek, ugyan ekkor sem sikerült a bravúr, de csupán két góllal maradt alul a Penszki-gárda.

PLER-Budapest II – NEKA II 30-21

Csurgói KK – PLER-Budapest II 16-25

PLER-Budapest II – Sport36 Komló 26-15

NEKA I – PLER-Budapest II 28-26

SB II: Győzelem a vége

Két rájátszás mérkőzése maradt hátra a ’99-es OSB együttesünknek, mely egyben idei –hivatalos – szereplésük végét is jelentette.  

Áprilisra, befejezésképpen két meccset kellett még lejátszania Penszkiéknek, nem volt kérdés, hogy a lehetőleg többet akarják kihozni abból, ami még hátra van. Így nem volt meglepő, hogy újabb fiaskót nem engedtek meg maguknak, ugyan a NEKA II csapata ellen szépítettek, de haza hozták a pontokat a magyar tengertől. Illetve zárásként a Lőrinci Sportcsarnokban ellentmondást nem tűrő, nagyarányú győzelemmel búcsúztak a hűséges és lelkes nézőktől.

NEKA II – PLER-Budapest II 24-30

PLER-Budapest II – Csurgói KK 35-16

 

Végül negyedik helyen zárták az Országos Serdülő Bajnokság rájátszását, mely eredménnyel a döntőbe már nem jutottak tovább.

Print Friendly, PDF & Email