OSB II: A felsőházban folytatják Viktorék

A Puskás Viktor vezette második számú serdülő csapatunk befejezte alapszakaszbeli szereplését az Országos Nyílt Serdülő Bajnokság F-1-es csoportjában. 

Fiataljaink a tabella második helyén végeztek, huszonöt pontot gyűjtve a szeptember óta tartó mérkőzésdömping alatt. Előttük harminckét ponttal az FTC II-Allimax együttese végzett, akik nem hibáztak egyszer sem, illetve mögöttük a dobogó harmadik fokára állhatott a Gyömrő csapata szintén huszonöt ponttal. Második helyünket a jobb gólkülönbségünkkel biztosítottuk be.

Mind a nyolc ellenfelünkkel kétszer játszottunk, oda- és visszavágót, egyszer hazai körülmények között, egyszer idegenben. A tizenhat találkozóból tizenkétszer tudtunk győzni, míg kétszer maradtunk alul a Fradival szemben, illetve egyszer a gyömrőiek otthonában szenvedtünk vereséget, akikkel itthon is csak a döntetlenig jutottunk.

A következő megmérettetés fiataljaink számára az F csoport felsőháza, azaz a középdöntő, melynek keretei között újabb ellenfelek várnak rájuk.

Puskás Viktort kérdeztük az elmúlt öt hónapról, azaz az alapszakaszról, és a további kihívásokról: „Sok jó csapattal találkoztunk az alapszakaszban; voltak nagyarányú győzelmeink, kiélezett meccseink és vereségeink is. Mivel az Országos Nyílt Serdülő bajnokságban 2000-es születésű gyerekek is játszanak, a legnagyobb kérdés talán az volt, hogy a fizikális különbségeket mennyire tudjuk megoldani. Szerencsére ezt a meccsek többsége alatt ellensúlyozni tudtuk a technikai képzettségünkkel. Továbbá meg kellett szoknunk a hétközi fordulókat, amivel a srácok ebben a szezonban találkoztak először. Amikor elindultunk az OSB-ben a célunk az volt, hogy az edzések mellett minél több meccse legyen a srácoknak. A konkrét célkitűzés pedig az volt, hogy az első négyben végezzünk, ezt sikerült is teljesíteni. Innentől minden meccs tovább segíti a kiemelt U14-es gyermekbajnokság elődöntőjére való felkészülésünket. Az ellenfeleket még nem ismerem csak az eddigi eredményeiket láttam, biztosan színvonalas meccseket fogunk játszani. Bízom a csapatban és remélem, hogy még legalább egy kört tudunk menni.”

Gratulálunk a csapatnak, és hasonlóan jó szereplést kívánunk a felsőházban is.

Print Friendly, PDF & Email