OSB I: Menetelés az alapszakaszban

OSB I: Menetelés az alapszakaszban

Két serdülő csapatot is indítottunk az Országos Serdülő Bajnokságban, ahol első számú csapatunk a 2000/2001-es születésű gyerekekből álló Laurencz-gárda.

OSB I: Elrajtolt a Laurencz-csapat

A felnőtt játékos, Laurencz Szabolcs által vezetett serdülőink az OSB F csoportjában kezdték meg szereplésüket szeptemberben, ahol tizenegy ellenféllel kellett összemérniük erejüket oda-visszavágós rendszerben.

A szeptemberi meccsdömpinggel már bele is vágtak a bajnokság közepébe, hiszen első ellenfelük a saját klubjuk idősebb együttese volt. A házi rangadó PLER győzelemmel zárult, ám a kor győzött, a fiatalabbak ezúttal alul maradtak. A következő négy fordulóban nem akadt legyőzője Szabolcséknak, ám a hónap végére maradt még egy komoly kihívás, a jó erőket képviselő Fradi első számú együttese érkezett vendégségbe a továbbjutási reményeket dédelgető Hutvágner Áronékhoz. Nagy csatában pontot tudott menteni együttesünk, így mondhatni pozitívan zárult a hónap.

PLER-Budapest II – PLER-Budapest 22-15

PLER-Budapest – Dunaújvárosi AC 26-8

Százhalombattai KE – PLER-Budapest 10-26

FTC II. – CsipetLand Kft. – PLER-Budapest 16-20

PLER-Budapest – Bp. Elektromos SE 19-15

PLER-Budapest – FTC-Pensio 19-19

 

OSB I: Győzelem, győzelem, győzelem!

Októberben is tovább folytatódtak az Országos Serdülő Bajnokság küzdelmei, ám Laurencz Szabolcs együttesétől éppenséggel távol állt a „küzdelem”.

Nagyarányú győzelmek sorozatát produkálták a hónap folyamán, akár hazai pályán, akár idegenben kézilabdáztak, hamar megtörték az ellenállást. Visszaélve a házigazdák vendégszeretetével, Csepelről, Gyömrőről és Vecsésről is haza hozták a két pontot. Eközben pedig belefért az is, hogy a Fradi harmadik számú csapatával szemben itthon állják meg a helyüket.

Csepel DSE – PLER-Budapest 19-28

PLER-Budapest – FTC KN KFT III 30-12

Gyömrő VSK – PLER-Budapest 23-35

Vecsés SE Él-Team – PLER-Budapest 19-32

DSC_0093o

 

OSB I: Háromból három

A november egy nagyobb szünettel kezdődött serdülőink számára, ám maradt dolog a hónap végére, így ők sem pihenhettek sokat.

A tizenegyedik forduló keretei között hazai pályán fogadták a Szigetszentmiklós együttesét. Nem volt kérdéses a Laurencz-csapat győzelme, így a mérkőzést követően a tabella első helyén tanyázva várhatták a folytatást. Nem kellett sokat várniuk, hiszen egy héttel később kezdetét vette a visszavágók sora. Újabb ellenfelük ezért már nem akadt, ám az eddigi gárdákkal ismét össze kellett mérniük erejüket; a sort a PLER-Budapest II nyitotta. A hazai rangadón ezúttal azonban Szabiék játszottak jobban, mely végül háromgólos győzelmet jelentett a számukra. Nem csak a Lőrinci Sportcsarnokban kellett bizonyítaniuk a hónapban, hanem vendégségbe is kellett menniük Dunaújvárosba, ám ez sem zavarta a menetelésbe kezdő Székelyéket, akik innen is haza hozták a két pontot.

PLER-Budapest – Szigetszentmiklósi KSK 35-17

PLER-Budapest – PLER-Budapest II 26-23

Dunaújvárosi AC – PLER-Budapest 16-24

 

OSB I: Könnyű év vége

Fiatalabb serdülő csapatunk magabiztos győzelmek sorával zárta le az évet, így magabiztosan várhatták a januári folytatást.

December első két hetében négy mérkőzést játszottak le Szabiék, mellyel számukra véget is ért a 2015-ös év. A meccsek sűrűbb egymásutánja sem zavarta össze a gyerekeket, hiszen újabb száz százalékos hónapot zártak. Először hazai pályán a Fradi kettesszámú csapatát, majd idegenben az Elektromos együttesét múlták felül. Ám a soron következő két mérkőzésen sem maradtak adósaik ellendeleiknek, a százhalombattaiakkal és a csepeliekkel szemben is nagyarányú győzelmet arattak.

PLER-Budapest – FTC II.-CsipetLand Kft. 28-20

Bp. Elektromos SE – PLER-Budapest 12-23

PLER-Budapest – Százhalombattai KE 39-19

PLER-Budapest – Csepeli DSE 37-17

DSC_0116o

OSB I: Az alapszakasz vége

Laurencz Szabolcs serdülő csapata tovább folytatta menetelését januárban is. 
Már az újév második hétvégéjén pályára léptek Szabiék, a Fradi harmadik számú csapatánál vendégeskedtek, majd két ponttal tértek vissza Lőrincre. Néhány nap múlva újabb kihívóra akadtak, ezúttal hazai pályán fogadták a gyömrőieket. Ellenük sem volt kérdés a győzelem, így fiataljaink itthon tartották a pontokat. A hónap rangadója azonban egyértelműen a Fradi első számú csapata elleni mérkőzés volt, hiszen Szabolcsék a tabellát vezető együttes ellenfélfaló barlangjába érkeztek. A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, jött mindenki síppal-dobbal-nádi hegedűvel és nem hiába, hiszen nagyot küzdve, hatgólos hátrányból felállva egygólos győzelmet aratott a Laurencz-gárda. Pihenni most sem maradt sok ideje az együttesnek, ugyanis hazai pályán folytatódtak a küzdelmek, a Vecsés serdülői ellen, és ezúttal sem hibáztak.

Februárra is maradt még egy kis dolga a csapatnak, hiszen az utolsó alapszakaszbeli mérkőzésük még hátra volt. A Laurencz-gárda idegenben, Szigetszentmiklóson lépett pályára, ahonnan egy újabb győzelemmel tért vissza. Így végül második helyen jutott be a felsőházba.

FTC KN KFT III – PLER-Budapest 14-31

PLER-Budapest – Gyömrő VSK 31-20

FTC-Pensio – PLER-Budapest 22-23

PLER-Budapest – Vecsés SE Él-Team 44-17

Szigetszentmiklósi KK – PLER-Budapest 12-28

DSC_0081o

Print Friendly, PDF & Email