Négypontos meccs következik

Négypontos meccs következik

A mezőny legalacsonyabb átlagéletkorú csapata találkozik hétvégén a bajnokság újoncával. Mindkét csapat célja ugyanaz: elegendő pontot gyűjteni a hátralévő meccseken a bennmaradáshoz. Hogy folytathatja-e az Eger ellen a jó szériát a PLER, az kiderül péntek este, a Lőrinciben!

Két olyan együttes csap össze a rájátszás 7. fordulójában, amely idén még nem játszott egymással sima meccset: az alapszakasz során mindkét találkozón 1-1 gól döntött a pontok sorsáról, akkor sajnos az Eger javára. A PLER azonban most nem elégszik meg egy „jó meccsel“, hiszen a bajnokság ezen szakaszában élet-halál jelentőséggel bír minden pont – pláne, ha a két együttest mindössze egy választja el egymástól a bennmaradásért folytatott harcban.

„Örülnénk egy sima győzelemnek is, de a realitás az, hogy most is ilyen idegtépő meccsre számíthatunk – latolgatta esélyeinket Hutvágner István vezetőedző. – Ez is egy olyan négypontos meccs, amivel elléphetnénk az Egertől a tabellán. Ezzel mindannyian tisztában vagyunk, s a fiúk ennek megfelelően koncentráltan készülnek a meccsre. Szerencsére nincs komolyabb sérültünk, úgyhogy minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy győztesen kerüljünk ki a rangadóból.“

Pénteken tehát ismét az izgalmaké lesz a főszerep a Lőrinciben. Ne hagyjátok ki a meccset, hiszen minden biztatásra szüksége lesz a fiúknak a csatában!

PLER-Budapest – Eger SBS Eszterházy

K&H férfi kézilabda liga, Rájátszás a 7-14. helyért, 7. forduló – 2016. április 29. (péntek) 18:00:
Lőrinci Sportcsarnok. Játékvezetők: Dobrovits Csaba, Tájok Péter

Print Friendly, PDF & Email