NBII: Nagy pofon a TFSE-től

Idegenben kellett helyt állniuk Penszkiéknek az aktuális NBII-es felnőtt bajnoki mérkőzésen, melynek alakalmából a TFSE együttese látta őket vendégül.

Györkő góljával indult a találkozó, ám hazaiak nem szégyenlősködtek; a következő percben már a TFSE neve mellé is odakerült a strigula. A kezdéshez hasonlóan teltek a percek, a két együttes fej-fej mellett haladt, így egészen a tizenkilencedik percig nem találtak egymáson fogást a csapatok. Az első etap végéhez közeledve azonban hirtelen rohamot indított ellenfelünk, melynek köszönhetően megléptek előlünk. Apró ugyan próbálta átlendíteni társait a mélyponton, ám ezúttal Gál Dani gólját követően elhalt minden segítsége egyedül pedig kevésnek bizonyult az újabb gólgyártásba kezdő TFSE ellen. A szünetben tehát volt min gondolkodnia Penszkiéknek, akiknek nem csak a mutatott teljesítményre, hanem az hatgólos hátrányra is ellenszert kellett találniuk néhány perc alatt.  

A második játékrészt is mi kezdtük, Ferenczy jóvoltából, ám a hazai gólok könnyebben és gyorsabban jöttek, minthogy felzárkózásról lehessen szó. A különbséget tovább növelte ellenfelünk, amit mi szinte tehetetlenül szemléltünk, ezúttal ugyan Aprónak több társa akadt a gólszerzésben, de ezen a napon egyértelműen keresni valónk sem volt a kézilabda pályán. Vendéglátóink pedig annak rendje és módja szerint nem restellték kihasználni rossz napunkat, melynek köszönhetően végül tíz gól fölé is nőtt a különbség. Csupán a sípszó mentett meg minket, bár így is elég nagy pofont kaptunk egy tizenegy gólos vereség képében.  

NBII Észak felnőtt korosztály, alapszakasz, 15. forduló – 2017. március 12., vasárnap:

Budapest, Kerék Utcai Általános Iskola V: Obermayer, Vindis

TFSE – PLER-Budapest II 32-21 (17-11)

TFSE: Mlinkó, Marlok, Tóth B. 7, Osgyán 6 (1/0), Herpai 2, Kádár, Herbert 4, Kovács 4, Mészáros 5, Németh, Gál 4. Edző: Tengely László

PLER-Budapest II: Balogh Á., Bauer, Illés 1, Benczenleitner, Papp 1, Medvedev, Baranyai 2, Dinawi 1, Apró 9 (4/3), Gál 3 (1/1), Györkő 2, Czopf 1, Ferenczy 1. Edző: Penszki Gergely

Kiállítások: 12 ill., 20 perc

Hétméteresek: 1/0 ill., 5/4

Print Friendly, PDF & Email