NBII: Idegenben még nem tudtunk győzni

A Laurencz-csapat ezúttal Simontornyára látogatott, ahol a harmadosztályú felnőtt bajnokság kereti között vereséget szenvedtek a hazaiaktól.

Már az első perctől belekezdtek a csapatok a gólgyártásba, így fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel. Az adok-kapok egészen a félidő derekáig tartott, amikor is meguntuk a kényelmes kézilabdát és 3-0-s sorozatot mértünk a hazaiakra. Ám nem kellett félteni a Holler UFC játékosait sem, kisebb meglepetés után, hasonló formában tudtak válaszolni előnyszerző szándékunkra. Ennek köszönhetően pár perccel a játékrész vége előtt ismételten döntetlen volt az állás. Apró azonban nem akarta a második etapra hagyni az előny megszerzését, így két gyors góljával újra kisebb gólkülönbséget eszközölt a két együttes között. Nyugalmunk mégsem tarthatott sokáig, hiszen ellenfelünk még bepréselt egy találatot a már mindenperces félidő vége előtt.

 A második játékrész elején meglett Apró korábbi terveinek foganatja, mivel többnyire tartani tudtunk kétgólos előnyünket Homor és Papp révén. Ám fogyni látszott erőnk, melyet a Holler rögtön kihasznált, egymást követően háromszor vette be a kapunkat kiegyenlítve ezzel a mérkőzés állását. Kezdődhetett elölről az adok-kapok; eleinte a hazaiak, majd mi futhattunk az eredmény után. A két gárda nem bírt egymással, úgy tűnt ennek a találkozónak az idő lejárta fogja eldönteni a végkimenetelét. Így is lett, ám számunkra rosszkor érkezett a sípszó, mivel a minden erejét összeszedő Holler 3-0-s végjátékbeli sorozatára, már nem volt időnk érdemben válaszolni. Szépíteni még tudtunk Holdosi révén, ám újabb felzárkózásra nem volt lehetőségünk, ami azt jelentette, hogy végül három góllal maradtunk alul Simontornyán.

NBII Dél felnőtt korosztály, alapszakasz, 4. forduló – 2017. október 15.,vasárnap:

Simontornya, Városi Sportcsarnok V: Kóbor, Tasnádi

Holler UFC – PLER-Budapest U22 32-29 (15-16)

Holler UFC: Hajnal 2, Nagy B., Virág 5, Gergely 6 (2/2), Parádi, Szapu 7 (1/1), ifj. Somogyvári Á., Pach D. 1, Orova Cs., Garda 1, Pach A. 10, Dósa, Somogyvári Á.. Edző: Orova Tamás

PLER-Budapest: Merkovszki, Berényi, Palasics, Zsohár, Holdosi 3, Tóth D., Székely, Papp 2, Kalmár 1, Fülöp, Homor 10 (5/4), Gál 3 (1/1), Apró 7, Khalil 3, Hutvágner Áron. Edző: Laurencz Szabolcs

Kiállítások: 12 ill., 8 perc
Hétméteresek: 3/3 ill., 6/5

Print Friendly, PDF & Email