NBII: Hazai visszavágás

Tovább folytatódik az NBII-es felnőtt bajnokság, melynek északi csoportjában fiataljaink is érdekeltek. Ezúttal a Budakalász együttese ellen arattak győzelmet juniorjaink.

Hazai pályán, a Lőrinci Sportcsarnokban fogadtuk a Széles László által vezetett budakalásziakat. Apró nyitotta meg a találkozót, ám találatát öt percig tartó gólcsend követette. Ezt követően sikerült vendégeinknek is szóhoz jutni, zsinórban három gólt szereztek. Számunkra azonban a további percek is csak próbálkozással teltek. Illés törte át a gátat, hozzá csatlakozott az ismét eredményes Apró. Ketten tartották életben csapatunkat egészen a huszonkettedik percig. Egygólos vendég előnynél azonban Penszki Gergely többi játékosa is éledni látszott, melynek eredményeképpen vállvetve haladhattunk ellenfelünkkel egészen a szünetig. Ennek ellenére is a duda megszólalásánál vendégeink álltak jobban.

A második etapban fordult a kocka, a kalásziaké lett az első találat. Nálunk a vérfrissítés hozta meg a gyümölcsét, Baranyai góljainak örülhetett a lelátó, majd Gál csatlakozott az összegyűltek szórakoztatásához. Eközben az idő telt, előnyünk pedig fokozatosan nőtt ellenfelünkkel szemben. Vendégeink egyre fáradtak, míg mi még csupán ekkor kezdtünk igazán játszani. Gyors gólokat szereztünk, rendre megakadályoztuk a budakalásziak rohamait, melynek háromgólos előny lett az eredménye. A hajrában záporoztak a kétperces büntetések, és Gál Dani góljai, így végül hatgólos győzelmet arattunk.

NBII Észak felnőtt korosztály, alapszakasz, 20. forduló – 2017. április 22., szombat:

Budapest, Lőrinci Sportcsarnok V: Acsai, Kolarovszki

PLER-Budapest II – Budakalászi SC 24-18 (12-13)

PLER-Budapest II: Rózsa, Bauer, Illés 3, Ferenczy, Papp, Medvedev 1, Trekoványecz 2, Baranyai 3, Dinawi, Apró 6, Homor, Király, Gál 7 (1/1), Györkő 2, Cseho. Edző: Penszki Gergely

Budakalászi SC: Kerekes, Fritz 1, Böjte, Tatai 7 (2/2), Kuhn 1 (1/0), Vrhovina, Perényi 4, Ridinger, Boros 4, Hajdu 1, Nagy Z., Szaka, Nagy L., Béres, Lakatos. Edző: Széles László

Kiállítások: 12 ill., 18 perc

Hétméteresek: 1/1 ill., 3/2

Print Friendly, PDF & Email