NBII: Ezúttal a Dunaharasztinak állt a zászló

Ifjúsági együttesünknek újabb kihívója akadt az NBII-es felnőtt bajnokságban. A Dunaharaszti együttesével mérték össze erejüket, ám ezúttal alul maradtak.

Rosszul kezdtük a találkozót; nem bírtunk gólt lőni házigazdáinknak, még büntetőből sem tudtuk megrezegtetni a hazai kapu hálóját. Ellenfelünknek azonban nem volt gondja a gólszerzéssel, így kisebb előnyre tettek szert. A hetedik percben Tóth Dani törte meg a jeget és onnantól kezdve már fiataljaink is egyre többször betaláltak. Ám a Dunaharaszti együttese sem tétlenkedett, melynek köszönhetően meg tudták őrizni előnyüket, amit a mérkőzés első pár percében szedtek össze. A félidő végére minimálisan még tovább is növelte ellenfelünk a különbséget, így ötgólos hátránynál köszöntött ránk a szünet.

A második etap gólváltással kezdődött és egymást követték a hazai, illetve a vendég találatok. Ennek ellenére házigazdáink ismételten növelni tudták a két gárda közötti különbséget, így továbbra is csupán futottunk az eredmény után. Az utolsó tíz percben azonban összeszedte minden maradék erejét együttesünk és komoly, ellenfelünkre nézve már-már veszélyes, szépítésbe kezdett. Apró és Khalil vezetésével hatgólos hátrányunkból kétgólost varázsoltak, ám a hazaiaknak helyén volt az esze. Az utolsó percekben még hozták a kötelezőt, így ifistáink fellángolása csupán puccskísérlet maradt és a szépítésre volt elég. Végül háromgólos vereséget szenvedett a Laurencz-csapat.

NBII Dél felnőtt korosztály, alapszakasz, 8. forduló – 2017.november 19.,vasárnap:

Tököl, Sportcsarnok V: Alapi, Czövek

Dunaharaszti MTK – PLER-Budapest U22 27-24 (15-10)

Dunaharaszti MTK: Csengeri Á., Nagy M., Újvári 6, Zöldy 4, Lehotai 1, Oláh 11 (6/6), Simon O. 1, Bak M., Laurinyecz, Nagy N., Szemes 2, Hársfalvi 1, Kreisz, Kovács (1/0), Csengeri F. 1. Edző: Illés Márton

PLER-Budapest: Merkovszki, Berényi, Palasics 1, Tóth D. 3, Székely 2, Illés 1, Simon K.,Zsohár 1, Kalmár 1, Fülöp 1, Homor 3 (1/0), Király 1, Gál 2 (1/0), Apró 3 (1/1), Khalil 2, Hutvágner Áron 3. Edző: Laurencz Szabolcs

Kiállítások: 12 ill., 2 perc
Hétméteresek: 7/6 ill., 3/1

Print Friendly, PDF & Email