NBII: Alulmaradtunk Dabason

Ifjúsági csapatunk Dabasra látogatott az NBII-es felnőtt bajnokság keretei között, ahol sajnos nem tudták felülmúlni a hazai együttest.

A találkozó első pár perce gól nélkül telt, majd Khalil nyitotta meg a gólszerzők listáját, ám nem kellett sokat várni a hazai csapat első találatára sem. Így a következő percek adok-kapok jelleggel zajlottak és egészen a tizenegyedik percig egyik gárda sem tudott elszakadni a másiktól. Ám a félidő derekán szisztémát váltottak a csapatok; először a dabasiak, majd mi gyártottuk egymásután, sorozatban a gólokat. Különösebb változást azonban ez a taktika sem eredményezett, hiszen továbbra sem tudtunk előnyre szert tenni, ahogy ők sem. Maradt tehát az adok-kapok, melyet csak a félidőt jelző duda tudott megállítani. Ezúttal jókor szólalt meg a duda, hiszen egygólos előnynél fújhattunk egyet.

A második játékrészt a hazaiak egyenlítő találata nyitotta meg, de mi sem maradtunk sokáig gól nélkül. Majd vérszemet kapva az Apró-Homor duó vette kezébe az irányítást és szórta meg a hazaiak kapuját. Ám a hazaiak Márton vezetésével vágtak vissza; hirtelen meglódulva hétszer találtak be, míg nekünk ez alatt csupán egy gól jutott. Az utolsó tíz perchez érve híre-hamva sem volt egygólos előnyünknek, sőt kétgólos hátrányba kerültünk. Székely ugyan még derekasan próbálkozott, ám egymaga nem bírt a dabasiakkal, akik megérezték a győzelem illatát. Így az utolsó etap számunkra nem csak, hogy szépítésről még csak a szinten tartásról sem szólt, hiszen ellenfelünk Kiss vezetésével tovább növelte előnyét. Keményen ellenálltunk, ám a végére beőrölt minket a Dabas és négygólos győzelmet aratva, otthon tudták tartani pontjaikat.  

NBII Dél felnőtt korosztály, alapszakasz, 2. forduló – 2017. szeptember 30., szombat:

Dabas, OBO Aréna V: Járdi, Kazi

Dabas VSE KC U22 – PLER-Budapest U22 30-26 (14-15)

Dabas VSE KC U22: Podoba, Feth, Kiss M. 3, Lauri 2, Balogh 2, Kádár 3, Márton 6 (2/2), Kiss P. 7, Medve 1, Balog 3, Szabó 1, Garajszki, Ács 1, Kalamár, Nagy G. 1. Edző: Tamás Ádám

PLER-Budapest: Palasics, Berényi (kapusok), Kalmár, Székely 7 (3/3), Illés 2, Simon, Zsohár, Papp, Molnár 1, Apró 5 (1/1), Homor 2, Király 1, Gál 2, Tóth B. 2, Khalil 3, Hutvágner Áron 1. Edző: Laurencz Szabolcs

Kiállítások: 12 ill., 16 perc

Hétméteresek: 2/2 ill., 4/4

Print Friendly, PDF & Email