NB I/B: Magabiztos győzelmet arattunk

NB I/B: Magabiztos győzelmet arattunk

Szombaton az Ajka csapata ellen léptünk pályára a Pestszentimrei Sportkastélyban. A fiúk összeszedett, lendületes játékának köszönhetően sikerült itthon tartanunk a két pontot.

Székely István: „Nagyon jól éreztem magam a pályán, az egész csapat jó szellemiséggel játszott. Örülök, hogy mindenki pályára tudott lépni, a fiatalok is hozzátették a magukét, beleadtak mindent. Volt néhány üresjárat, de összességében stabilan játszottunk, ennek köszönhetjük a sikert. Személy szerint annak is örülök, hogy ilyen sokat tudtam a pályán lenni és két góllal hozzájárulhattam a csapat sikeréhez.”

Laurencz Szabolcs: „Szerencsére magabiztos győzelmet arattunk. Az volt a célunk, hogy mindenki tudjon játszani ezen a mérkőzésen: a fiatalok is belerázódjanak a játékba, valamint azok is szerepeljenek, akik sérülésből jöttek vissza. Szerintem sok hasonló́ mérkőzésünk lesz, igyekszünk minél magabiztosabban és minél kisebb hullámvölgyekkel ezeket a meccseket megnyerni.”

Ezen a héten a balatonfürediekkel fogunk megküzdeni és hamarosan kezdődik a Liga Kupa negyeddöntője is, ahol az élvonalbeli Eger Eszterházy SZSE csapata lesz az ellenfelünk.

Laurencz Szabolcs: „Balatonfüreden elégtételt kell vennünk, mert legutóbb nagyon rossz mérkőzést játszottunk ellenük idegenben. Mindenképpen győzelmet várok a csapattól!

A Liga Kupában fiatal gárdával szeretnénk pályára lépni mindkét mérkőzésen: NB I/B-ből a legifjabbak fognak szerepelni, valamint az ifjúsági együttesünkből is megadjuk a lehetőséget a legjobb játékosainknak, bedobjuk őket a mély vízbe az NBI-es csapat ellen. Bízom a fiúkban, megérdemlik a lehetőséget, úgy gondolom, bátran helyt fognak állni a két mérkőzésen.”

NB I/B férfi felnőtt-Nyugat 14. forduló
PLER-Budapest – KK Ajka 33-25 (18-12)

Print Friendly, PDF & Email