NB I/B: Két pontot érő diadal

NB I/B: Két pontot érő diadal

Hétvégén Százhalombattán küzdöttünk meg a győzelemért. A felkészülésünket nehezítette, hogy több sérült játékosunk is kihagyta a mérkőzést, de hiányukat ellensúlyozta a kiváló csapatszellem.

Laurencz Szabolcs vezetőedző: „Egy igazi csapatként játszottunk, mindenki kivette a részét az utolsó cseréig. Nagyon nagyot küzdöttünk, de szükség is volt rá, mert harcolt a Batta is, a végére viszont teljesen felőröltük őket. Jó fizikális állapotban voltunk, a fiatalok is nagyon sokat hozzátettek a sikeres végeredményhez. Sajnos újabb sérültjeink vannak és ez óriási összefogást kíván, hogy a maradék négy mérkőzést eredményesen tudjuk teljesíteni.”

Jónás Bálint kapus: „Felpörgettük magunkat erre a mérkőzésre. Taktikailag felkészültek voltunk, bár támadásban és védekezésben voltak hullámvölgyek. Ezekből tanulunk, és a tapasztalatot kamatoztatjuk a következő Szigetszentmiklós elleni találkozón.”

Nyolc mérkőzést követően felnőtt együttesünk fellépett a dobogóra. Jelenleg harmadik helyen állunk a Nyugati csoport tabelláján.

NB I/B-Nyugat 8. forduló
Százhalombattai KE – PLER-Budapest
26-36 (12-17)

Gólszerzőink: Schekk 9, Vízler 8, Rozner 6, Horváth 4, Scmidt 3, Grebenár 2, Sztraka, Márton, Várszegi, Farkas

Print Friendly, PDF & Email