NB I/B: Győzelemittas évzárás

NB I/B: Győzelemittas évzárás

Sikeres évzáró van felnőtt csapatunk mögött, ugyanis utolsó bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésünket is győzelemmel zártuk.  

Laurencz Szabolcs vezetőedző: „Óriási győzelmet arattunk annak ellenére, hogy néhány játékosunk sérülésekből kifolyólag kisebb pihenőre kényszerült. Örülök, hogy eredményesen zártuk 2021-et, mert ezzel a lendülettel tudunk tovább szárnyalni a következő évi megmérettetésekre.” 

Utolsó hazai bajnoki meccsünkön a Győr csapatával küzdöttük meg a Gyáli Sportcsarnokban.

Grebenár Gábor: „Nagyon fontos volt, hogy az utóbbi két mérkőzés kudarcából pozitívan tudjunk kijönni és ezzel a hangulattal zárjuk az évet. Úgy gondolom, elég jól összeállt a társaság. Magabiztosan játszottunk, az első félidőben négy gólos előnyre tudtunk szert tenni, a védekezésünk is jól működött. Második játékrészben tovább tudtuk növelni az előnyünket és szerencsére a helyzetkihasználásunk végig stabil volt. Ezen az úton kell tovább haladnunk és bízunk egy eredményes tavaszban. Köszönjük a szurkolást!” 

Laurencz Szabolcs: „Biztos győzelmet arattunk, ez nagyon fontos volt a csapat számára, mert az utóbbi két találkozónk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Nagyon nagy harc megy az első ötbe jutásért és ezért kiemelt volt ez a mérkőzésünk, hogy a mögöttünk lévő együttesek ne tudjanak hozzánk felzárkózni. Így most már nyugodtabb karácsonyunk lesz.” 

A Magyar Kupa harmadik fordulójában szoros mérkőzést követően az utolsó másodpercekben sikerült kicsikarni a győzelmet a DEAC ellen. 

Fodor Martin: „Nagyon akartunk nyerni, célunk volt, hogy győzelemmel zárjuk az idei évet. Az elejétől kezdve úgy álltunk a meccshez, hogy tovább szeretnénk jutni. Nagyon jól indultunk, 7-2 volt az állás a javunkra, majd jött egy hullámvölgy, de ezt a mérkőzés végére tudtuk kompenzálni. A csapat minden egyes tagja kivette a részét a győzelemből. Nagyon büszke vagyok a fiúkra és bízom a sikerünkben a következő Kupa meccsen.” 

Laurencz Szabolcs: „Izgalmas hajrában tudtunk győzedelmeskedni, a meccs elérte a célját. Mindenkit tudtunk játszatni és pihentetni egyaránt.” 

A jövő évre nézve tanultunk hibáinkból és ebből építkezve állunk neki januárban az új esztendőnek. 

Laurencz Szabolcs: „Ez a csapat bármire képes, a motiváción van a hangsúly, bárkit képesek vagyunk megverni, de adott esetben bármely csapat ellen pontokat is tudunk veszíteni. Az egyensúlyt kell megteremtenünk azzal, hogy összpontosítunk a feladatunkra és a győzelemre.” 

Csapatunk dobogós helyen zárta az évet: az NB I/B Nyugat csoportjában a tabella harmadik helyén állunk.

Szép volt Fiúk, csak így tovább előre! 

Print Friendly, PDF & Email