NB I/B: Apró hibák döntöttek, egy pontot szereztünk az első hazai mérkőzésen

NB I/B: Apró hibák döntöttek, egy pontot szereztünk az első hazai mérkőzésen

Mindenki izgatottan várta a Pestszentimrei Sportkastélyban megrendezett első bajnoki megmérettetésünket, ahol a BFKA balatonfüredi csapatával mérkőztünk meg. A cél természetesen a két pont itthon tartása volt, azonban kisebb hibák miatt a meccs szorossá vált a második félidőre. Szinte pattanásig feszült a húr mind a pályán, mind a nézőtéren.

Grebenár Gábor: „Kifejezetten jól és stabilan indultunk, megtaláltuk a réseket a füredi pajzson. Az idő haladtával azonban a védekezésünk fellazult és kihagytunk ziccereket, így ellenfeleink visszajöttek a mérkőzésbe. Igazi adok-kapok ment a pályán. A második játékrészben már váltottunk és átvettük az irányítást. Ha az utolsó ziccert nem hagyjuk ki, megnyerhettük volna a mérkőzést. A hibáinkból tanulnunk, a pozitív dolgokból építkeznünk kell, de mindenképpen szeretnénk javítani a pénteki meccsünkön!”

Laurencz Szabolcs vezetőedző: „Magabiztos kezdés után olyan helyzeteket hagytunk ki, melyek megbosszulták magukat és a védekezésünk is meggyengült. Azt kell mondanom, hogy többször megnyerhettük volna a mérkőzést, ezek az apró hibák döntöttek a végeredmény alakulásáról.”

NB I/B-Nyugat 2. forduló

PLER-Budapest – BFKA-Balatonfüred
29-29 (16-17)

Gólszerzőink: Vízler 6, Grebenár 5, Schekk 4, Foki 4, Horváth 3, Patyi 2, Márton 2, Schmidt 2, Tóth

Print Friendly, PDF & Email