NB I/B: Amikor a motiváció nem elég…

NB I/B: Amikor a motiváció nem elég…

Múlt heti hazai mérkőzésünkön Cegléd együttese ellen álltunk pályára. A kellő motiváció itt sajnos kevés volt a győzelemhez, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát.

Laurencz Szabolcs: „Sajnálom a csapatot, mert rettentő motivált volt, mindent megtettek a győzelemért, nagyon-nagyon küzdöttek. Tényleg együtt volt a védelem, a kapus, és láttam, hogy hatalmas hőfokon égnek. Nem adták fel, akkor sem, mikor már hét góllal elment az ellenfél. Úgy jöttünk le a pályáról, hogy mindent meg fogunk tenni a második félidőben. Fel tudtunk jönni két gólra a 41. percben, de elfáradtunk a végére. Tehát ez az egész az első félidőnek a hibája, a rengeteg kihagyott ziccer. Pedig megérdemeltük volna, mert ott voltak a helyzeteink…”

Sztraka Dániel: „Az első félidőben a sok kihagyott ziccer miatt nagy hátrányba kerültünk. A második játékrész közepén volt esélyünk, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe, de ismét többet hibáztunk, ami eldöntötte a játék végkimenetelét. A holnapi salgótarjáni találkozón mindenképp szeretnénk javítani.”

NB I/B-Felsőház 6. forduló
PLER-Budapest – HÉP-Cegléd
25-32 (7-14)

Print Friendly, PDF & Email