NB I/B: A harc jeles volt

NB I/B: A harc jeles volt

Hétvégén Veszprémbe látogattunk, ahol a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia csapatával küzdöttünk meg. Sajnos a kezdeti remény hamar szertefoszlott.

Laurencz Szabolcs vezetőedző: „Jól startoltunk a mérkőzésen, kezdetben vezettünk két góllal is. Nagy küzdés volt, határozottan védekeztünk és szép játékkal szereztünk találatokat. A kezdeti lendületet követően azonban megtorpantunk, nem tudtunk már olyan könnyen betalálni, az átlövő teljesítmény nagyon gyenge volt. A beálló játék működött egész mérkőzésen, csak nem használtuk ki a szélsőket kellően. A felállt fal elleni védekezésünk az kimondottan jó volt. Nagyon sok lerohanásból gólt kaptunk, nem tudtunk visszaérni az eladott labdák miatt. Kár érte, mert a kapusteljesítményünk kiemelkedő volt. Ennek ellenére nem tudtuk megnyerni a mérkőzést, pedig nagyon küzdöttünk. 7 gólos különbséget faragtunk le és még a döntetlenre is esélyünk volt a végén. Maga a harc jeles volt, csak ehhez még kell az egyéni teljesítmények feljavulása is.”

Jónás Bálint kapus: „Jó kezdés után sajnos sok lerohanás gólt kaptunk, amivel megfordították a mérkőzést a veszprémiek és mar csak az eredmény után szaladtunk. A támadójátékunk most nem úgy működött, ahogy szokott, de ki fogjuk javítani a hibákat és megyünk tovább. Ettől függetlenül nagyot küzdött a csapat.”

NB I/B-Nyugat 4. forduló

BFKA-Veszprém – PLER-Budapest
30-29 (18-13)

Gólszerzőink: Horváth 7, Szakály 6, Schmidt 5, Schekk 4, Vízler 4, Márton 2, Grebenár

Print Friendly, PDF & Email