Nagyszerű győzelem hazai pályán!

Nagyszerű győzelem hazai pályán!

A Sportkastélyban fogadtuk a BFKA-Balatonfüred csapatát október 29-én.

Szurkolóink egy igazán kemény és küzdelmes mérkőzést láthattak. A fantasztikus első félidőben támadójátékunk mellett – Nagy Balázs bravúrjainak köszönhetően – védekezésünk is remekül működött: 9 gólos előnnyel térhettünk pihenőre. (21:12)

A második játékrész 25. percéig őriztük magabiztos vezetésünket, ellenfelünk erejéből már csak a felzárkózásra futotta.

Legeredményesebb játékosunk az 5 gólos Hadarics Attila volt. Dévényi Róbert, Fekete Ádám, Fodor Martin és Pallagi Soma pedig egyaránt 4 találatot szerzett.

Csapatunk így továbbra is veretlenül vezeti az Ifjúsági I. osztály Nyugati csoportjának tabelláját!

Császár Ferenc edző:

„A mérkőzés java részében nagy akarattal, fegyelmezetten és koncentráltan játszottunk. A támadójátékunk az első félidőben, míg a védekezésünk és a kapusteljesítményünk az egész meccsen kiemelkedő volt. Gratulálok a fiúknak, igazi csapatként küzdöttek!”

Nagy Balázs kapus:

„Először is szeretnék gratulálni a csapatnak, mert ehhez a győzelemhez mindenki kellett! A meccshez személy szerint úgy álltam hozzá, hogy játszunk egy jót, aztán lesz, ami lesz! Viszont ahogy jöttek a gólok elől, hátul pedig a jó védekezések – akár a védéseimmel zárva – úgy kezdtem még jobban belepörögni a meccsbe, ami a teljesítményem fenntartásához nagyban hozzájárult! Az első félidőben tényleg minden tökéletesen működött, minden megbeszélt taktikai elemet sikerült a pályára vinnünk, így már 30 perc után 9 góllal vezettünk. A második félidőben a nyitott védekezés ellen kicsit megszenvedtünk és az emberelőnyöket sem tudtuk már tökéletesen kihasználni, úgyhogy szerintem ezekben van még mit fejlődnünk. Ennek ellenére a fürediek szerencsére már nem tudtak elég gyorsan felzárkózni ahhoz, hogy idejük legyen megfordítani a meccset. Még egyszer gratulálok a csapatnak!”

PLER-Budapest – BFKA-Balatonfüred 29:27

Ifi csapatunk legközelebb november 5-én 17:00 órakor fogadja az AGROFEED ETO-SZESE csapatát a Pestszentimrei Sportkastélyban.

Print Friendly, PDF & Email