Múlt heti összefoglalónk, eredményeink

Múlt heti összefoglalónk, eredményeink

A hetet egy szép győzelemmel indítottuk az U16-os csapat jóvoltából, a fürediek elleni találkozón 30-22-es végeredményre tettünk szert.

Serdülőink is nagyarányú győzelmet arattak az Orosházi együttessel szemben, összesen 24 gólkülönbséggel (46-22).

Tamás Ádám U18 edző: „Mindenki hozzá tudott tenni a meccsen, ennek köszönhető a nagyarányú győzelem. Mérkőzésről mérkőzésre készülünk. Szeretnénk egy jó eredményt elérni a szezon végeztével és ezért meg is dolgozunk. Nagy öröm, hogy egyre többen mutatkoznak az NBII-es csapatunkban, ahol meg is állják a helyüket!”

Az ifjúsági megmérettetésre vasárnap került sor Algyőn, ahol a mérkőzés 14. percéig vezetett a PLER csapata, majd szoros játékot követően végül döntetlennel zárult a találkozó (37-37).

Az NB II-es rangadót siker koronázta, ugyanis fiataljaink 32-27-re verték a Ferencváros együttesét.

Az NB I/B-ben revansot vettünk a múltkori idegenbeli kétgólos vereségen Ózddal szemben! (38-25)

Horváth Attila vezetőedző: „Gratulálok a csapatnak, a hozzállást díjaznám, mert az elejétől kezdve a végéig jól álltunk a dolgokhoz. Egy kis hiányosság van a fiataloknál, elől káoszt éreztem a csapatban, de megbeszéltük, úgy gondolom, hogy ez javítható. Fejlődnünk kell védekezésben is, nem csak labdát szerezni, hanem faltolni is. Megtettük a dolgunkat ezúttal, két pontot itthon tartottunk szép játékkal, szerintem a közönség is élvezte, köszönjük, hogy kijöttek és szurkoltak!”

Szép volt Fiúk!

Print Friendly, PDF & Email