Megkezdődött a felkészülés a PLER-Budapestnél

Megkezdődött a felkészülés a PLER-Budapestnél

Ifi és serdülő csapataink már futócipőt ragadtak, hogy nekilendüljenek a 2021/22-es szezonnak. Nagy hévvel vetették bele magukat a felkészülésbe, mez nem maradt szárazon a Gerely utcai atlétika pályán.
 
 
Tamás Ádám serdülő edző: „Az ide évre az a célkitűzésünk, hogy minél többet fejlődjenek a gyerekek és a jövő szezon kezdetén minél több serdülő játékosunk kezdje el a felkészülést az ifjúsági csapatunkban! Nem helyezésekben gondolkodunk, a lényeg, hogy csapat szinten és egyénileg is fejlődjenek!
A csapat egy része 2004-es, másik fele 2005-ös születésű játékosokból tevődik össze. A 2005-ös korosztályunk tavaly még az U16-os és a serdülő másodosztályban versenyzett. Viszont ebben a szezonban már az első osztályban kell megállni a helyüket. Ehhez rengeteg, kemény munka vár rájuk.
Első edző mérkőzésünket augusztus 5-én hazai környezetben játsszuk le az Eger csapata ellen. Majd a következő héten az egri várvédőkhöz látogatunk, ahol részt veszünk egy kétnapos tornán. Ott három mérkőzést játszunk le az Eger, a Gyöngyös és a Mezőkövesd csapatai ellen. A további edzőmérkőzések egyeztetés alatt vannak.
A srácoktól annyit várok, hogy kellő hozzáállás legyen és dolgozzanak becsülettel. Most elültetjük a gyümölcsfa magvát és reméljük, szezon végén zamatos gyümölcsöket tudunk leszedni a fáról!”
 
 
Császár Ferenc ifjúsági edző: „A nyári pihenés után újult erővel vágunk bele a következő szezonba. Célunk, hogy minél jobb eredményt érjünk el a bajnokságon első osztályban. Fontos célkitűzés továbbá, hogy a fiatalok egyéni adottságait figyelembe véve fejlesszük őket és egy kiváló csapatot kovácsoljunk össze belőlük. Játékos bázisunk nagy része megmarad, néhány serdülő jön fel hozzánk játszani fixen, mint Nagy Dániel, Várszegi Csongor vagy Molnár Kolos. Sajnos három játékosunktól búcsúzunk: Nagy Balázs Hollandiában tanul tovább, Hegedűs Olivér pedig más klubnál folytatja sport pályafutását, de el kell köszönnünk Blaskó Bencétől is.”
 
 
Felnőtt csapatunk ezen a héten állt neki a felkészülésnek, őket is meglátogattuk az első futóedzésen!
Print Friendly, PDF & Email