Még nagyon az elején járunk…

A nyári szünet után lejátszotta első edzőmérkőzését serdülő és ifi csapatunk. Az SBS-Eger csapatát fogadtuk hazai pályán, a Pestszentimrei Sportkastélyban. Egy vereséget és egy győzelmet tudhatunk magunk mögött.

Tamás Ádám serdülő edző: „25-32-re nyert az Eger. Tipikus első felkészülési mérkőzés volt, nagyon az elején tartunk még. Azon volt a hangsúly, hogy mindenki játsszon, és amit gyakoroltunk védekezésben, azt kamatoztassuk a pályán, ezt sikerült is véghez vinnünk. A héten zsúfolt lesz a program és rengeteg munka áll előttünk!”

Várszegi Csongor ifjúsági játékos: „37-24-re győztünk az egriekkel szemben. Sok hiba volt mindkét oldalon, látszódott, hogy még nagyon az elején járunk a felkészülésnek. Hamar kijött a két csapat közötti különbség, ezért nem kellett izgulnunk az eredmény miatt. A ziccerkihasználáson kell még javítanunk, de összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével.”

Szerdán a Sportkastélyban, a NEKA elleni edzőmérkőzésen szurkolhatunk újra utánpótlás csapatainknak. Hétvégén pedig Egerbe utazunk, hogy részt vegyünk egy kétnapos felkészülési tornán.

Print Friendly, PDF & Email